مقاله بررسی جذب رنگزای اسیدی به کمک نانوساختار LDH


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی جذب رنگزای اسیدی به کمک نانوساختار LDH دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جذب رنگزای اسیدی به کمک نانوساختار LDH  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جذب رنگزای اسیدی به کمک نانوساختار LDH،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جذب رنگزای اسیدی به کمک نانوساختار LDH :

مقاله بررسی جذب رنگزای اسیدی به کمک نانوساختار LDH که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۷ در فناوری نساجی (علوم و تکنولوژی نساجی) از صفحه ۱۰۹ تا ۱۲۰ منتشر شده است.
نام: بررسی جذب رنگزای اسیدی به کمک نانوساختار LDH
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله LDH
مقاله نانوساختار لایه ای دوهیدروکسیدی
مقاله رنگزای آنیونیکی اسیدی و مستقیم
مقاله جذب سطحی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق با استفاده از فرآیند هم ترسیبی نمک های نیترات منیزیم، نیترات آلومینیوم در محیط بافر کربنات سدیم و هیدروکسید سدیم نانوساختار لایه ای دو هیدروکسیدی LDH با نسبت نمک نیترات منیزیم به نیترات آلومینیوم ۲:۱ و ۳:۱ سنتز گردید. ویژگیهای ساختاری و مورفولوژیکی LDH با استفاده از تکنیکهایXRD ،SEM و FTIR مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به قابلیت های موجود در نانوساختار LDH نظیر ساختار لایه لایه، مساحت سطح ویژه بالای لایه ها و بارگیری یون های مورد نظر (صرفا آنیون) و استعداد تبادل یونی آن، از این ماده برای جذب مواد رنگزای آنیونی استفاده شد. به منظور بررسی قابلیت جذب رنگزا توسط LDH از رنگزای اسیدی آنیونیکی مونوآزو استفاده شد. سینتیک جذب و همچنین رفتار تعادلی جذب مواد رنگزا مورد مطالعه قرار داده شد. نتایج نشان داد که طی این فرآیند زمان تعادلی ۷۵ دقیقه (میزان جذب ۱۹۳۸ میلی گرم بر گرم جاذب)، pH بهینه معادل ۷۵ و میزان بهینه جاذب ۰۵ گرم به دست آمد که پس از تحلیل نتایج و مطابقت با مدل های سینتیکی و ایزوترمی، مدل سینتیکی شبه مرتبه دوم و مدل ایزوترمی لانگمیر انتخاب گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.