طرح توجیهی شاد گل ۵۸ ص.Doc
توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : ۵۹
فرمت فایل : ورد
قسمتی از محتوی فایل
تعداد صفحات : ۵۹ صفحه
فرم اطلاعاتی طرحهای مربوط به متقاضیان تسهیلات بانکی ۱- مشخصات متقاضی نام شرکت :شرکت صنایع غذایی شادگل شماره: ۲۸/۲/۱۳۷۸ تاریخ ثبت : ۱۱۳۵ نیشابور نوع فعالیت : تولیدی تبیین در خواست متقاضی : ۲- معرفی طرح : ۱-۲- نام طرح : روغن نباتی جامد شادگل ۲-۲- هدف از اجرای طرح : واحد تصفیه روغن نباتی خام و تولید روغن نباتی جامد ۳-۲- مشاور- مشاوران طرح : مشاور صنعتی سها طوس ۴-۲- نوع تولید/ تولیدات طرح : روغن نباتی جامد – گاز اکسیژن – خمیر صابون ۵-۲- ظرفیت تولیدی طرح : در سال ۳۰۰۰۰ تن روغن نباتی جامد ۶-۲- پیش بینی نیاز بازار : با توجه به نیاز داخلی کشور و شرایط فراهم شده برای صادرات توسط دولت محترم این واحد میتواند بخشی از نیاز جامعه را فراهم کند.
۷-۲- میزان رقابتی بودن تولیدات : با توجه به نیاز جامعه بحث رقابت در بازار جایگاهی ندارد ۸-۲- میزان کل سرمایه گذاری ثابت طرح : ۶۴,۱۹۳,۱۳۱ هزار ریال ۹-۲- سرمایه در گردش طرح : ۱۸,۱۵۲,۱۶۹ میلیون ریال ۱۰-۲- مجوزهای اخذ شده : الف : اعلامیه تاسیس ۲۸۰۸۴/۲ مورخ ۴/۲/۸۲ ب : ج : ۱۱-۲- دوره اجرای طرح : حداکثر ۲۱ ماه ۱۲-۲- چگونگی پیش بینی تأمین منابع مالی طرح : ۲۰% سرمایه گذاری متقاضی و ۸۰ % تسهیلات تبصره ای .
۱۳-۲- دوره بازپرداخت تسهیلات دریافتی ازآغازبهره برداری ۳سال ۱۴ -۲- سود مورد انتظار متقاضی ۱۲۶۷ میلیون ریال ۱۵-۲- نرخ بازگشت سرمایه ۲۰% ۱۶-۲- وثیقه پیشنهادی متقاضی محل اجرای طرح و ماشین آلات مقدمه روغنها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند .
رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از جانب محققین ، متخصصین و مسئولین امر در این زمینه است .
روغن کشی از دانه های روغنی به وسیله چرخهای اعصاری در ایران ، از قرنها پیش مرسوم بوده و بیشتر مصرف دارویی داشته است .
مصرف روغن نباتی به عنوان یک ماده غذایی به همراه دیگر محصولاتی نظیر برنج و آرد ، از سال ۱۳۲۵ معمول شده است .
مردم ایران در بدو امر با اکراه و از روی ناچاری به استفاده از روغن نباتی مبادرت می نمودند و آن را فاقد مواد مورد نیاز بدن دانسته ، حتی مصرف آن را مضر می دانستند ، تا این که به تدریج با آگاهی از ترکیبات و خواص مواد تشکیل دهنده روغن نباتی ، به مصرف آن روی آوردند و در
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.