مقاله بررسی نقش باکتری های جداشده از خاک های آلوده به ترکیبات نفتی در پاک سازی محیط زیست


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نقش باکتری های جداشده از خاک های آلوده به ترکیبات نفتی در پاک سازی محیط زیست دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش باکتری های جداشده از خاک های آلوده به ترکیبات نفتی در پاک سازی محیط زیست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش باکتری های جداشده از خاک های آلوده به ترکیبات نفتی در پاک سازی محیط زیست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش باکتری های جداشده از خاک های آلوده به ترکیبات نفتی در پاک سازی محیط زیست :

مقاله بررسی نقش باکتری های جداشده از خاک های آلوده به ترکیبات نفتی در پاک سازی محیط زیست که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۷ در دانش زیستی ایران از صفحه ۱ تا ۱۵ منتشر شده است.
نام: بررسی نقش باکتری های جداشده از خاک های آلوده به ترکیبات نفتی در پاک سازی محیط زیست
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تجزیه زیستی
مقاله نفت خام
مقاله بیوسورفکتانت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف از این تحقیق، جداسازی و شناسایی باکتری های مصرف کننده نفت به عنوان منبع انرژی و کربن و تجزیه آن به مواد قابل بازیافت و شناسایی باکتری های مولد بیوسورفکتانت است. برای این منظور از خاک ها و آب های آلوده به ترکیبات نفتی سبک و سنگین نمونه گیری به عمل آمد. برای جداسازی باکتری ها از خاک و آب آلوده، نمونه ها پس از تهیه رقت، کشت داده و برای افزایش تعداد باکتری های جدا شده، نمونه ها در محیط کشت MS1، غنی سازی، و در محیط کشت آگار+ ۱% نفت خام استریل کشت داده شدند. سپس از محیط آگار خون دار و محیط%۱+ MSS عصاره مخمر استفاده شد و با بررسی سمیت نفت خام، اندازه گیری تولید بیوسورفکتانت در غلظت های مختلف نمک و فعالیت امولسیفیه کنندگی، سویه ای که بالاترین نتایج مربوط به آن بود به عنوان بهترین سویه مولد بیوسورفکتانت انتخاب شد. در نهایت با استفاده از تعیین توالی ۱۶SrRNA هویت باکتری منتخب تحت عنوان سودوموناس آئروژینوزا شناسایی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.