مقاله بررسی آزمایشگاهی اثر تیغه افقی بر توپوگرافی بستر در خم ۹۰ درجه


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آزمایشگاهی اثر تیغه افقی بر توپوگرافی بستر در خم ۹۰ درجه دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آزمایشگاهی اثر تیغه افقی بر توپوگرافی بستر در خم ۹۰ درجه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آزمایشگاهی اثر تیغه افقی بر توپوگرافی بستر در خم ۹۰ درجه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آزمایشگاهی اثر تیغه افقی بر توپوگرافی بستر در خم ۹۰ درجه :

مقاله بررسی آزمایشگاهی اثر تیغه افقی بر توپوگرافی بستر در خم ۹۰ درجه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در مجله علوم و مهندسی آبخیزداری ایران از صفحه ۲۷ تا ۳۸ منتشر شده است.
نام: بررسی آزمایشگاهی اثر تیغه افقی بر توپوگرافی بستر در خم ۹۰ درجه
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله قوس
مقاله چاله فرسایش
مقاله تیغه افقی
مقاله رقوم بستر
مقاله حفاظت ساحل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ساحل خارجی خم رودخانه ها به دلیل نحوه شکل گیری الگوی جریان به ویژه جریان های ثانویه در خم، در معرض فرسایش شدید می باشد. از این رو ضروری است تا حفاظت گردد. روش های حفاظتی باید با در نظر گرفتن بیشینه عمق فرسایش طراحی و اجرا شوند. روش های کاهش عمق آبشستگی باعث کاهش هزینه های روش های حفاظتی می گردد. در این مقاله کاربرد تیغه افقی به منظور بررسی میزان تاثیر آن در کاهش عمق آبشستگی مورد مطالعه قرار گرفته است. برای این منظور خم ۹۰ درجه در آزمایشگاه هیدرولیک ساخته شد و اثر تیغه افقی را که در طول قوس خارجی در برابر جریان جلو آمده بر کاهش فرسایش و توپوگرافی بستر در آبراهه های روباز بررسی گردید. نتایج آزمایش ها نشان داد که این روش در کاهش آبشستگی و یکنواخت نمودن توپوگرافی بستر کاملا موثر است. آزمایش ها برای تیغه به عرض ۷۵ میلیمتر در چهار عمق کارگذاری ۰، ۲۰، ۴۰ و ۶۰ درصد، بیشینه عمق آبشستگی برای حالت بدون تیغه انجام شد و نتیجه گیری شد که قرار گیری تیغه در ۴۰ درصد بیشینه عمق آبشستگی حالت بهینه را دارا بوده و باعث ۴۴۵ درصد کاهش در بیشینه عمق آبشستگی نسبت به حالت بدون کارگذاری تیغه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.