مقاله مقایسه ارزش تشخیصی قند ناشتای پلاسما در مقایسه با تست تحمل گلوکز خوراکی ۱۰۰ گرم در غربالگری دیابت بارداری


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ارزش تشخیصی قند ناشتای پلاسما در مقایسه با تست تحمل گلوکز خوراکی ۱۰۰ گرم در غربالگری دیابت بارداری دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ارزش تشخیصی قند ناشتای پلاسما در مقایسه با تست تحمل گلوکز خوراکی ۱۰۰ گرم در غربالگری دیابت بارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ارزش تشخیصی قند ناشتای پلاسما در مقایسه با تست تحمل گلوکز خوراکی ۱۰۰ گرم در غربالگری دیابت بارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ارزش تشخیصی قند ناشتای پلاسما در مقایسه با تست تحمل گلوکز خوراکی ۱۰۰ گرم در غربالگری دیابت بارداری :

مقاله مقایسه ارزش تشخیصی قند ناشتای پلاسما در مقایسه با تست تحمل گلوکز خوراکی ۱۰۰ گرم در غربالگری دیابت بارداری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صفحه ۳۸ تا ۴۳ منتشر شده است.
نام: مقایسه ارزش تشخیصی قند ناشتای پلاسما در مقایسه با تست تحمل گلوکز خوراکی ۱۰۰ گرم در غربالگری دیابت بارداری
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آزمون تحمل گلوکز خوراکی
مقاله دیابت بارداری
مقاله قند خون ناشتا
مقاله منحنی ROC

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه
تاکنون آزمایشات متفاوتی برای غربالگری دیابت بارداری معرفی شده اند. این مطالعه با هدف مقایسه ارزش تشخیصی قند ناشتا با تست تحمل گلوکز خوراکی ۱۰۰گرم و تعیین نقطه برش مناسب از قند پلاسما انجام شده است.
روش کار
مطالعه حاضر یک کارآزمایی بالینی بود که بر ۲۴۲ مادر باردار در شهر کرج طی سال های ۱۳۸۵ ۱۳۸۷ انجام شد. زنان بعد از انجام تست غربالگری گلوکز ۵۰ گرم، در صورت قند پلاسمای یک ساعته ³۱۳۰mg/dl، تحت آزمون گلوکز خوراکی ۱۰۰ گرم سه ساعته قرار گرفتند. ارزش تشخیصی قند ناشتا و قندهای ساعات ۱تا ۳ بر اساس شاخص سطح زیر منحنی ROC با یکدیگر مقایسه شدند. تجزیه و تحلیل اطلاعات با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون های من ویتینی و کای دو انجام شد.
نتایج
آزمون غربالگری گلوکز خوراکی ۵۰ گرم در ۱۰۰ نفر مثبت شد. سپس آزمون ۱۰۰ گرم گلوکز خوراکی تشخیصی برای این تعداد انجام گردید که ۳۶ نفر مبتلا به دیابت بارداری شناخته شدند. با استفاده از سطوح زیر منحنی برای قند ناشتای پلاسما (۰۷۵)، یک ساعنه (۰۸۷)، دو ساعته (۰۹۵) و سه ساعته (۰۷۵) مشخص گردید که قند خون ناشتا با نقطه برش³۹۱mg/dl دارای حساسیت ۶۳۸۹ و ویژگی ۷۶۵۶% برای تشخیص دیابت بارداری است. در تست تحمل گلوکز خوراکی ۱۰۰ گرم نیز، قند ساعت دوم با نقطه برش³۱۵۳mg/dl دارای بالاترین حساسیت (۹۱۶۷%) و ویژگی (۸۹۰۶%) می باشد.
نتیجه گیری
قند خون دو ساعته با نقطه برش ³۱۵۳mg/dl بهترین حساسیت و ویژگی را در تشخیص دیابت بارداری داشت. بنابراین جهت غربالگری دیابت بارداری تست گلوکزخوراکی ۱۰۰ گرم پیشنهاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.