مقاله مدلسازی و بهینه سازی پروسه پخت یک غذای سنتی و محلی مالزیایی با نرم افزار فلوئنت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدلسازی و بهینه سازی پروسه پخت یک غذای سنتی و محلی مالزیایی با نرم افزار فلوئنت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی و بهینه سازی پروسه پخت یک غذای سنتی و محلی مالزیایی با نرم افزار فلوئنت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی و بهینه سازی پروسه پخت یک غذای سنتی و محلی مالزیایی با نرم افزار فلوئنت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی و بهینه سازی پروسه پخت یک غذای سنتی و محلی مالزیایی با نرم افزار فلوئنت :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
این مقاله نتایج حاصله از شبیه سازی یک پروسه پخت یک غذای مالزیایی که لمانگ نامیده می شود را درون یک فرمخصوص ارائه می دهد. روش معمول پخت لمانگ قرار دادن در یک آتش باز برای حدود دو ساعت می باشد. با استفاده ازفر لمانگ زمان پخت به حدود یک ساعت و بیست دقیقه کاهش میابد. یک شبیه سازی ۲ بعدیCFD برای دیدن پراکندگی هوای گرم داخل فر و چگونگی تاثیر آن بر شرایط داخل فر و لمانگ در طی زمان پخت انجام شد. نتایج برای پروفایل سرعت به مانند انرژی آشفتگی کینتیک به دست آمدند. دریافت شد که جریان آشفته که با خود انرژی حمل می کند در پایین لمانگبه بالاترین مقدار خود رسیده که به این معنی است که آن بخش از لمانگ سریع تر از همه پخته می شود چرا که مقادیر بیشتری از انرژی را در مقایسه با دیگر بخش های لمانگ دریافت می کند. این نتایج برای پیشرفت های بعدی فر لمانگ موجود استفاده می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.