بررسی میزان فلزات سنگین در مواد غذایی روزانه و اثرات آنها


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان فلزات سنگین در مواد غذایی روزانه و اثرات آنها دارای ۴۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان فلزات سنگین در مواد غذایی روزانه و اثرات آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی میزان فلزات سنگین در مواد غذایی روزانه و اثرات آنها۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان فلزات سنگین در مواد غذایی روزانه و اثرات آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان فلزات سنگین در مواد غذایی روزانه و اثرات آنها :

بررسی میزان فلزات سنگین در مواد غذایی روزانه و اثرات آنها
فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل اول : مقدمه و طرح فایل

۱-۱- بیان مسئله………………………………………………………………………………………………………………۱

۱-۲- اهداف ، فرضیات و سئوالات فایل………………………………………………………………………….۲

۱-۲-۱- اهداف فایل………………………………………………………………………………………………..۲

۱-۲-۲- فرضیات فایل ……………………………………………………………………………………………..۲

۱-۲-۳- سئوالات فایل……………………………………………………………………………………………..۲

۱-۳- روش فایل و فایل…………………………………………………………………………………………..۳

فصل دوم : کلیات فایل

۲-۱- فلزات سنگین………………………………………………………………………………………………………..۴

۲-۱-۱- منشاء فلزات سنگین………………………………………………………………………………………..۵

۲-۲- سابقه فایلات در مورد سرب …………………………………………………………………………………۶

۲-۲-۱- سابقه فایلات در مورد سرب و اثر آلوده کنندگی آن در انسان……………………………۶

۲-۲-۲- اثر آلوده کنندگی سرب در آب دریا و ماهیان……………………………………………………۸

۲-۳- سابقه فایلات در مورد آهن…………………………………………………………………………………..۹

۲-۳-۱- سابقه فایلات راجع به مسمومیت با آهن و اثر آلوده کنندگی آن بر انسان……………..۹

۲-۳-۲-اثر آلوده کنندگی آهن در آب دریا و ماهیان……………………………………………………۱۱

۲-۳-۳- مقادیر استاندارد پیشنهاد شده آهن و سرب از سوی سازمانها ومحققان مختلف۲۳

فصل سوم : مواد و روش کار

۳-۱- مواد و لوازم مورد نیاز………………………………………………………………………………………….۲۵

۳-۲- روش کار…………………………………………………………………………………………………………..۲۵

۳-۲-۱- تاریخچه دستگاه جذب اتمی…………………………………………………………………………۲۸

۳-۲-۲- قسمتهای مختلف دستگاه جذب اتمی…………………………………………………………….۲۹

۳-۲-۲-۱ روش کار با دستگاه جذب اتمی با شعله……………………………………………………..۳۱

۳-۲-۳- آماده سازی نمونه ها جهت اندازه گیری فلزات………………………………………………..۳۲

۳-۲-۴-عمل هضم اولیه در فلزات……………………………………………………………………………..۳۳

فصل چهارم : نتایج فایل ………………………………………………………………………………………….۳۵

فصل پنجم : بحث و پیشنهادها…………………………………………………………………………………….۴۳

منابع :………………………………………………………………………………………………………………………۴۹

چکیده انگلیسی…………………………………………………………………………………………………………..۵۵

بررسی میزان فلزات سنگین در مواد غذایی روزانه و اثرات آنها
فهرست جدول ها

عنوان صفحه

جدول ۴-۱ میانگین و انحراف معیار آهن و سرب در کل نمونه‌های خوراک (بر حسب میلی‌گرم بر کیلوگرم)

۳۵

جدول ۴-۲ میانگین و انحراف معیار آهن و سرب خوراک تولید شده در کارخانه‌های مختلف (بر حسب میلی‌گرم بر کیلوگرم)

۳۵

جدول ۴-۳ میانگین و انحراف معیار آهن و سرب در کل نمونه‌های ماهی (بر حسب میلی‌گرم بر کیلوگرم)

۳۶

جدول ۴-۴ میانگین و انحراف معیار آهن و سرب ماهیان تغذیه شده از خوراک کارخانه‌های مختلف (بر حسب میلی‌گرم بر کیلوگرم)

۳۷

جدول ۴-۵ میانگین و انحراف معیار آهن و سرب در کل نمونه‌های آب مزارع مورد نمونه‌برداری ( بر حسب میکروگرم بر لیتر)

۳۸

جدول ۴-۶ -میانگین و انحراف معیار آهن و سرب آب تامین کننده مزارع مختلف( بر حسب میکروگرم بر لیتر)

۳۹

بررسی میزان فلزات سنگین در مواد غذایی روزانه و اثرات آنها
فهرست نمودارها

عنوان صفحه

نمودار ۴-۱ میزان آهن در آب ورودی مزارع مختلف

۴۰

نمودار ۴-۲ میزان آهن در ماهیان تغذیه شده با خوراک کارخانجات مختلف

۴۰

نمودار ۴-۳ میزان آهن موجود در خوراک کارخانجات مختلف

۴۱

نمودار ۴-۴ میزان سرب موجود در خوراک کارخانجات مختلف

۴۱

نمودار ۴-۵ میزان سرب در آب ورودی مزارع مختلف

۴۲

نمودار ۴-۶ میزان سرب در ماهیان تغذیه شده با خوراک کارخانجات مختلف

۴۲

بررسی میزان فلزات سنگین در مواد غذایی روزانه و اثرات آنها
فهرست شکلها

عنوان صفحه

شکل ۳-۱ قسمتهای مختلف دستگاه جذب اتمی (سیستم تک پرتویی)……………………………….. ۳۰

خلاصه فارسی:

تعداد ۳۲ نمونه غذا ، آب منابع و عضله ماهی به منظور اندازه گیری فلزات سرب و آهن در فصلهای تابستان و پاییز ، در دو نوبت با فاصله ۳ ماه از چهار مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان در استان چهارمحال بختیاری اخذ شده و مورد بررسی قرار گرفت .

میزان آهن و سرب به ترتیب در کل نمونه‌های آب مزارع مختلف برابر با ۴/۴ ± 6/60 و ۲/۰ ± 5/2 میکرو‌گرم بر لیتر ، میزان آهن و سرب به ترتیب در کل نمونه‌های خوراک مصرفی مزارع مختلف برابر با۸/۱۸۳ ± 4/563 و۱/۱ ± 3/3 میلی‌گرم بر کیلو‌گرم و همچنین میزان این دو فلز به ترتیب در کل نمونه‌های ماهی مزارع مختلف برابر با

۹/۳ ± 7/8 و۱/۰ ± 3/0 میلی‌گرم بر کیلو‌گرم بوده است . با توجه به مقادیر بدست آمده از دو فلز فوق هیچ‌گونه تفاوت معنی‌داری در سطح (۰۵/۰ p <) بین خوراک، ماهیان و آبهای مختلف مشاهده نشد ولی در کل ارتباط منطقی بین میزان این دو فلز در غذا و ماهیان تغذیه شده از همان غذا مشاهده گردید بطوریکه بیشترین میزان تجمع فلزات سنگین یاد شده در غذای کارخانه شماره ۲ و همینطور ماهیان تغذیه شده از این غذا و کمترین میزان تجمع این فلزات در غذای کارخانه شماره ۳ و ماهیان تغذیه شده با این خوراک مشاهده شد .

با توجه به استاندارد های FAO برای فلزات سنگین و مقایسه آن با مقادیر بدست آمده در فایل حاضر، میزان این فلزات در آب، غذا و عضلات ماهی از حداکثر مجاز پیشنهادی کمتر می‌باشد. لذا هیچ‌گونه خطری از جانب این منابع متوجه مصرف‌کنندگان بعدی مثل انسان نیست .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.