بررسی میزان فلزات سنگین در مواد غذایی روزانه و اثرات آنها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی میزان فلزات سنگین در مواد غذایی روزانه و اثرات آنها دارای ۴۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی میزان فلزات سنگین در مواد غذایی روزانه و اثرات آنها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز بررسی میزان فلزات سنگین در مواد غذایی روزانه و اثرات آنها۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان فلزات سنگین در مواد غذایی روزانه و اثرات آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی میزان فلزات سنگین در مواد غذایی روزانه و اثرات آنها :
بررسی میزان فلزات سنگین در مواد غذایی روزانه و اثرات آنها
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول : مقدمه و طرح فایل
۱-۱- بیان مسئله………………………………………………………………………………………………………………۱
۱-۲- اهداف ، فرضیات و سئوالات فایل………………………………………………………………………….۲
۱-۲-۱- اهداف فایل………………………………………………………………………………………………..۲
۱-۲-۲- فرضیات فایل ……………………………………………………………………………………………..۲
۱-۲-۳- سئوالات فایل……………………………………………………………………………………………..۲
۱-۳- روش فایل و فایل…………………………………………………………………………………………..۳
فصل دوم : کلیات فایل
۲-۱- فلزات سنگین………………………………………………………………………………………………………..۴
۲-۱-۱- منشاء فلزات سنگین………………………………………………………………………………………..۵
۲-۲- سابقه فایلات در مورد سرب …………………………………………………………………………………۶
۲-۲-۱- سابقه فایلات در مورد سرب و اثر آلوده کنندگی آن در انسان……………………………۶
۲-۲-۲- اثر آلوده کنندگی سرب در آب دریا و ماهیان……………………………………………………۸
۲-۳- سابقه فایلات در مورد آهن…………………………………………………………………………………..۹
۲-۳-۱- سابقه فایلات راجع به مسمومیت با آهن و اثر آلوده کنندگی آن بر انسان……………..۹
۲-۳-۲-اثر آلوده کنندگی آهن در آب دریا و ماهیان……………………………………………………۱۱
۲-۳-۳- مقادیر استاندارد پیشنهاد شده آهن و سرب از سوی سازمانها ومحققان مختلف۲۳
فصل سوم : مواد و روش کار
۳-۱- مواد و لوازم مورد نیاز………………………………………………………………………………………….۲۵
۳-۲- روش کار…………………………………………………………………………………………………………..۲۵
۳-۲-۱- تاریخچه دستگاه جذب اتمی…………………………………………………………………………۲۸
۳-۲-۲- قسمتهای مختلف دستگاه جذب اتمی…………………………………………………………….۲۹
۳-۲-۲-۱ روش کار با دستگاه جذب اتمی با شعله……………………………………………………..۳۱
۳-۲-۳- آماده سازی نمونه ها جهت اندازه گیری فلزات………………………………………………..۳۲
۳-۲-۴-عمل هضم اولیه در فلزات……………………………………………………………………………..۳۳
فصل چهارم : نتایج فایل ………………………………………………………………………………………….۳۵
فصل پنجم : بحث و پیشنهادها…………………………………………………………………………………….۴۳
منابع :………………………………………………………………………………………………………………………۴۹
چکیده انگلیسی…………………………………………………………………………………………………………..۵۵
بررسی میزان فلزات سنگین در مواد غذایی روزانه و اثرات آنها
فهرست جدول ها
عنوان صفحه
جدول ۴-۱ میانگین و انحراف معیار آهن و سرب در کل نمونههای خوراک (بر حسب میلیگرم بر کیلوگرم) |
۳۵ |
جدول ۴-۲ میانگین و انحراف معیار آهن و سرب خوراک تولید شده در کارخانههای مختلف (بر حسب میلیگرم بر کیلوگرم) |
۳۵ |
جدول ۴-۳ میانگین و انحراف معیار آهن و سرب در کل نمونههای ماهی (بر حسب میلیگرم بر کیلوگرم) |
۳۶ |
جدول ۴-۴ میانگین و انحراف معیار آهن و سرب ماهیان تغذیه شده از خوراک کارخانههای مختلف (بر حسب میلیگرم بر کیلوگرم) |
۳۷ |
جدول ۴-۵ میانگین و انحراف معیار آهن و سرب در کل نمونههای آب مزارع مورد نمونهبرداری ( بر حسب میکروگرم بر لیتر) |
۳۸ |
جدول ۴-۶ -میانگین و انحراف معیار آهن و سرب آب تامین کننده مزارع مختلف( بر حسب میکروگرم بر لیتر) |
۳۹ |
بررسی میزان فلزات سنگین در مواد غذایی روزانه و اثرات آنها
فهرست نمودارها
عنوان صفحه
نمودار ۴-۱ میزان آهن در آب ورودی مزارع مختلف |
۴۰ |
نمودار ۴-۲ میزان آهن در ماهیان تغذیه شده با خوراک کارخانجات مختلف |
۴۰ |
نمودار ۴-۳ میزان آهن موجود در خوراک کارخانجات مختلف |
۴۱ |
نمودار ۴-۴ میزان سرب موجود در خوراک کارخانجات مختلف |
۴۱ |
نمودار ۴-۵ میزان سرب در آب ورودی مزارع مختلف |
۴۲ |
نمودار ۴-۶ میزان سرب در ماهیان تغذیه شده با خوراک کارخانجات مختلف |
۴۲ |
بررسی میزان فلزات سنگین در مواد غذایی روزانه و اثرات آنها
فهرست شکلها
عنوان صفحه
شکل ۳-۱ قسمتهای مختلف دستگاه جذب اتمی (سیستم تک پرتویی)……………………………….. ۳۰
خلاصه فارسی:
تعداد ۳۲ نمونه غذا ، آب منابع و عضله ماهی به منظور اندازه گیری فلزات سرب و آهن در فصلهای تابستان و پاییز ، در دو نوبت با فاصله ۳ ماه از چهار مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان در استان چهارمحال بختیاری اخذ شده و مورد بررسی قرار گرفت .
میزان آهن و سرب به ترتیب در کل نمونههای آب مزارع مختلف برابر با ۴/۴ ± 6/60 و ۲/۰ ± 5/2 میکروگرم بر لیتر ، میزان آهن و سرب به ترتیب در کل نمونههای خوراک مصرفی مزارع مختلف برابر با۸/۱۸۳ ± 4/563 و۱/۱ ± 3/3 میلیگرم بر کیلوگرم و همچنین میزان این دو فلز به ترتیب در کل نمونههای ماهی مزارع مختلف برابر با
۹/۳ ± 7/8 و۱/۰ ± 3/0 میلیگرم بر کیلوگرم بوده است . با توجه به مقادیر بدست آمده از دو فلز فوق هیچگونه تفاوت معنیداری در سطح (۰۵/۰ p <) بین خوراک، ماهیان و آبهای مختلف مشاهده نشد ولی در کل ارتباط منطقی بین میزان این دو فلز در غذا و ماهیان تغذیه شده از همان غذا مشاهده گردید بطوریکه بیشترین میزان تجمع فلزات سنگین یاد شده در غذای کارخانه شماره ۲ و همینطور ماهیان تغذیه شده از این غذا و کمترین میزان تجمع این فلزات در غذای کارخانه شماره ۳ و ماهیان تغذیه شده با این خوراک مشاهده شد .
با توجه به استاندارد های FAO برای فلزات سنگین و مقایسه آن با مقادیر بدست آمده در فایل حاضر، میزان این فلزات در آب، غذا و عضلات ماهی از حداکثر مجاز پیشنهادی کمتر میباشد. لذا هیچگونه خطری از جانب این منابع متوجه مصرفکنندگان بعدی مثل انسان نیست .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.