بررسی ریشه دهی در ارقام مختلف انگور


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ریشه دهی در ارقام مختلف انگور دارای ۱۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ریشه دهی در ارقام مختلف انگور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی ریشه دهی در ارقام مختلف انگور۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ریشه دهی در ارقام مختلف انگور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ریشه دهی در ارقام مختلف انگور :

بررسی ریشه دهی در ارقام مختلف انگور

تاریخچه و ارزش اقتصادی و غذایی انگور

اصل و دیرینگی انگور

انگور،یکی از مهمترین میوه هایی است از زمانهای بسیار قدیم مورد استفاده بشر قرار گرفته است. بطور کلی ،دو نظریه متفاوت در مورد دیرینگی انگور وجود دارد . عده ای از آگاهان معتقدند که انگور،حتی پیش از پیدایی غلات ،مورد استفاده بشر قرار گرفته است انگور،بطور وحشی و به مقداری فراوان در جنگلها وجود داشته و انسانهای نخستین،از برگ و میوه آن بهره می جستند. عده ای دیگر دیرینگی انگور را در حدود ۶تا۷ هزار سال تخمین می زنند. بر طبق روایات موجود ،حضرت نوح (ع)نخستی کسی بود که به پرورش انگور پرداخت. در نگاره های موزائیکهای مصری که به ۳۵۰۰سال پیش از میلاد تعلق داشته و به دوران سلطه فنیقی ها و آشوری ها بر مصر مربوط می شوند،می توان چگونگی کاشت و پرورش تاک را بطور کامل مشاهده کرد . در دوران سلطنت ها موراپی ۱ پادشاه بابل ( ۱۷۲۸ -۱۶۸۶پیش از میلاد ) تاکستانها ی فراوانی در منطقه ای پهناور بین رودخانه های دجله و فرات وجود داشته است که بطور مصنوعی آبیاری می شده اند . و بر طبق نظریه ی مورخین شخصی به نام سایبولد ۲، بذر انگور های کاشته شده را از منطقه ای نا معلوم ، به جنوب آرارات و شرق دجله ( تقریبا منطقه ی آذربایجان و کردستان ) آورد .

بررسی ریشه دهی در ارقام مختلف انگور
فهرست

عنوان صفحه

تاریخچه ارزش اقتصادى و غذایى انگور ۱

گیاه شناسى انگور ۱۰

ساختار اندام هاى مو ۱۴

روشهاى تکثیر مو ۳۱

انواع مختلف قلمه مو ۳۶

طرز تهیه قلمه ۴۰

کاشت قلمه ۴۵

گزینش پیوندک ۵۲

پیوندک انگیلیسى یا نیمانیم ۵۶

آماده سازى پایه ۵۷

شیوه اجراى پیوند ترصیعى ۶۳

تأثیر پیوند بر تولید و کیفیت میوه ۷۶

توافق پایه و انواع مختلف خاک ۷۸

گزارش کار ۸۰

شرح کار ۸۰

جداول ۸۷

نتیجه گیرى ۹۶

منابع ۹۷

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.