کارآفرینی طرح تولید همبرگر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کارآفرینی طرح تولید همبرگر دارای ۱۹۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کارآفرینی طرح تولید همبرگر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز کارآفرینی طرح تولید همبرگر۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآفرینی طرح تولید همبرگر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کارآفرینی طرح تولید همبرگر :
کارآفرینی طرح تولید همبرگر
قسمتی از متن:
(۶-۸-۳)- راهنمای نقشه جانمایی واحد تولید همبرگر:
۱- نگهبانی وسرایداری
۲- ساخمان اداری
۳-نمازخانه و ناهار خوری
۴-پارکینگ
۵- انبار مواد اولیه
۶- تاسیسات گرمایش
۷-ساختمانهای رفاهی
۸-تعمیرگاه
۹- تاسیسات برق و ژنراتور
۱۰- تاسیسات آب
۱۱- آزمایشگاه
۱۲- سال ن تولید
۱۳- سردخانه
درج نمودارصفحه ۷۱
(۹-۳)- نیروی انسانی مورد نیاز:
صنعت همبرگر سازی علیرغم عدم پیچیدگی تجهیزات و ماشین آلا ، و فرآنید تولید بطور نسبی نیازمند نیروی انسانی ماهر و با تجربه می باشد . ذیلاً توضیحات مربوط به هر یک از مشاغل موردنیاز یک واحد کوچک تولید همبرگر بیان می شود :
(۱-۹-۳)- مدیر عاملی:
مدیر عامل بعنوان مسئول اصلی واحد، مسئولیت برنامه ریزی ، سازماندهی ، کنترل ، عملکرد وتصمیم گیری را به عهده دارد .
(۲-۹-۳)-مسئول فنی:
درهر واحد تولید همبرگر، وجودیک نفر مسئول فنی که حداقل دارای لیسانس در یکی از رشته های صنایع غذایی ، دامپزشکی وتغذیه باشد ضروری می باشد . مسئول فنی در حقیقت بعنوان نماینده وزارت بهداشت و درمان ومسئول برنامه ریزی و نظارت در تولید محصولی مطابق با شرایط بهداشتی می باشد .
لذا ضروری است مسئول فنی با آموزش پرسنلی و نظارت دقیق در کلیه موارد ، از خرید مواد اولیه تا توزیع محصول موجبات تولید محصول سالم را فراهم آورد . به دلیل کوچکی واحد همبرگر، مسئولیت آزمایشگاه نیز بعهده مسئول فنی می باشد .
کارآفرینی طرح تولید همبرگر
فهرست مطالب
فصل اول
مقدمه ۳
چکیده نتایج بررسیهای طرح تولید همبرگر ۴
فصل دوم
پروسه تولید ۴۶
روش های مختلف تولید و انتخاب بهترین روش ۴۹
مواد اولیه و افزودنی ۵۱
فصل سوم
بررسی های و برآوردهای فنی ۵۵
ویژگی ها و مشخصات فنی همبرگر ۵۹
ماشین آلات و تجهیزات خط تولید ۶۱
مشخصات ماشین آلات وتجهیزات ، تاسیسات عمومی ۶۸
محاسبه سطح زیر بنا و مساحت زمین ۸۴
نیروی انسانی مورد نیاز ۹۱
فصل چهارم
کانون های مصرف وکالاهای رقیب ۹۴
بررسی بازار و قیمت فروش ۱۰۱
ظرفیت و برنامه تولید ۱۰۴
فصل پنجم
بررسی های مالی و تعیین شاخصهای اقتصادی طرح تولید همبرگر
توسط نرم افزار کامپیوتری ۱۱۱
میزان و قیمت مواد اولیه مورد نیاز ۱۵۴
جمع بندی نتایج بررسیهای اقتصادی طرح تولید همبرگر ۱۶۸
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.