کارآفرینی طرح تولید همبرگر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارآفرینی طرح تولید همبرگر دارای ۱۹۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآفرینی طرح تولید همبرگر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز کارآفرینی طرح تولید همبرگر۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآفرینی طرح تولید همبرگر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآفرینی طرح تولید همبرگر :

کارآفرینی طرح تولید همبرگر

قسمتی از متن:

(۶-۸-۳)- راهنمای نقشه جانمایی واحد تولید همبرگر:

۱- نگهبانی وسرایداری

۲- ساخمان اداری

۳-نمازخانه و ناهار خوری

۴-پارکینگ

۵- انبار مواد اولیه

۶- تاسیسات گرمایش

۷-ساختمانهای رفاهی

۸-تعمیرگاه

۹- تاسیسات برق و ژنراتور

۱۰- تاسیسات آب

۱۱- آزمایشگاه

۱۲- سال ن تولید

۱۳- سردخانه

درج نمودارصفحه ۷۱

(۹-۳)- نیروی انسانی مورد نیاز:

صنعت همبرگر سازی علیرغم عدم پیچیدگی تجهیزات و ماشین آلا ، و فرآنید تولید بطور نسبی نیازمند نیروی انسانی ماهر و با تجربه می باشد . ذیلاً توضیحات مربوط به هر یک از مشاغل موردنیاز یک واحد کوچک تولید همبرگر بیان می شود :

(۱-۹-۳)- مدیر عاملی:

مدیر عامل بعنوان مسئول اصلی واحد، مسئولیت برنامه ریزی ، سازماندهی ، کنترل ، عملکرد وتصمیم گیری را به عهده دارد .

(۲-۹-۳)-مسئول فنی:

درهر واحد تولید همبرگر، وجودیک نفر مسئول فنی که حداقل دارای لیسانس در یکی از رشته های صنایع غذایی ، دامپزشکی وتغذیه باشد ضروری می باشد . مسئول فنی در حقیقت بعنوان نماینده وزارت بهداشت و درمان ومسئول برنامه ریزی و نظارت در تولید محصولی مطابق با شرایط بهداشتی می باشد .

لذا ضروری است مسئول فنی با آموزش پرسنلی و نظارت دقیق در کلیه موارد ، از خرید مواد اولیه تا توزیع محصول موجبات تولید محصول سالم را فراهم آورد . به دلیل کوچکی واحد همبرگر، مسئولیت آزمایشگاه نیز بعهده مسئول فنی می باشد .

کارآفرینی طرح تولید همبرگر
فهرست مطالب

فصل اول

مقدمه ۳

چکیده نتایج بررسیهای طرح تولید همبرگر ۴

فصل دوم

پروسه تولید ۴۶

روش های مختلف تولید و انتخاب بهترین روش ۴۹

مواد اولیه و افزودنی ۵۱

فصل سوم

بررسی های و برآوردهای فنی ۵۵

ویژگی ها و مشخصات فنی همبرگر ۵۹

ماشین آلات و تجهیزات خط تولید ۶۱

مشخصات ماشین آلات وتجهیزات ، تاسیسات عمومی ۶۸

محاسبه سطح زیر بنا و مساحت زمین ۸۴

نیروی انسانی مورد نیاز ۹۱

فصل چهارم

کانون های مصرف وکالاهای رقیب ۹۴

بررسی بازار و قیمت فروش ۱۰۱

ظرفیت و برنامه تولید ۱۰۴

فصل پنجم

بررسی های مالی و تعیین شاخصهای اقتصادی طرح تولید همبرگر

توسط نرم افزار کامپیوتری ۱۱۱

میزان و قیمت مواد اولیه مورد نیاز ۱۵۴

جمع بندی نتایج بررسیهای اقتصادی طرح تولید همبرگر ۱۶۸

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.