تهیه شربت با فروکتوز بالا با استفاده از اسید کلریدریک و آنزیم گلوکزایزومراز


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تهیه شربت با فروکتوز بالا با استفاده از اسید کلریدریک و آنزیم گلوکزایزومراز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تهیه شربت با فروکتوز بالا با استفاده از اسید کلریدریک و آنزیم گلوکزایزومراز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه شربت با فروکتوز بالا با استفاده از اسید کلریدریک و آنزیم گلوکزایزومراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تهیه شربت با فروکتوز بالا با استفاده از اسید کلریدریک و آنزیم گلوکزایزومراز :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

در این تحقیق هیدرولیز محلول قندی ساکارز با اسید کلریدریک در زمانهای صفر، ۵و۱۰و۱۵و۲۵و۳۰ و ۱۲۰ دقیقه انجام شد. نتایج این بخش نشان داد که با افزایش زمان هیدرولیز از میزان ساکارز کاسته و بر میزان فروکتوز و گلوکز بهطور معنیداری در سطح ۵ درصدافزوده شد. از اینرو با مشخص شدن اثر مثبت اسید کلریدریک به منظور انجام مرحله دوم یعنی مرحله ایزومریزاسیون انتخاب شد. درمرحله دوم نتایج بیانگر آن بود که میزان گلوکز از ۸۷۷۳۸ به ۸۰۷۱۸ میلیگرم در کیلوگرم و میزان فروکتوز از ۸۲۰۴۶ به ۸۹۰۶۶ میلیگرم در کیلوگرم پس از ۱۲ ساعت ایزومریزاسیون رسید. در نهایت درصد تبدیل گلوکز به فروکتوز در انتهای ایزومریزاسیون (پایان ۱۲ ساعت) معادل۸/۰۳درصد بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.