بررسی آثار سطوح مختلف انرژی و شوری بر توان تولید میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus H. Milne Edwards)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آثار سطوح مختلف انرژی و شوری بر توان تولید میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus H. Milne Edwards) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آثار سطوح مختلف انرژی و شوری بر توان تولید میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus H. Milne Edwards)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آثار سطوح مختلف انرژی و شوری بر توان تولید میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus H. Milne Edwards)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آثار سطوح مختلف انرژی و شوری بر توان تولید میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus H. Milne Edwards) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : منابع طبیعی ایران

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی آثار سطوح مختلف انرژی و شوری بر توان تولید بچه میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus, H. Milne Edwards) یک آزمایش تغذیه ای برای مدت ۶۰ روز انجام شد. در این آزمایش سه جیره نیمه خالص (Semi-purified diet) با پروتیین همسان (Isonitrogenic) ساخته شد. سه سطح مختلف از انرژی شامل ۳۵۰۰، ۳۸۰۰ و ۴۱۰۰کیلو کالری در کیلو گرم با پروتیین ثابت ۴۰ درصد و سه سطح مختلف از شوری شامل ۲۵، ۳۵ و ۴۵ قسمت در هزار در نظر گرفته شد. آزمایش فوق به روش فاکتوریل دو عامله (۳×۳) شامل ۹ تیمار با سه تکرار انجام شد. آزمایش با استفاده از مخازن پلی اتیلن ۳۰۰ لیتری که با ۲۰۰ لیترآب پر شده بود و روزانه ۵۰ درصد آب آن تعویض می شد انجام گرفت. تعداد ۲۰ قطعه بچه میگو (متوسط وزن ۳.۲۲±۰.۱۹ گرم) درون هر مخزن ذخیره سازی شد و روزانه در سه وعده به صورت اشباع تغذیه شدند. در این آزمایش مشخص شد شاخص های رشد با افزایش انرژی و کاهش شوری بهبود یافتند. عامل های شوری و انرژی به تنهایی دارای اثر معنی دار (P<0.05) بر روی شاخص های رشد بودند ولی اثر متقابل معنی داری را نشان ندادند. به طور کلی تیمار ۳ با انرژی ۴۱۰۰ کیلو کالری در کیلوگرم و شوری ۲۵ قسمت در هزار (۲۵:۴۱۰۰) از نظر شاخص های افزایش وزن بدن،NPU ،PER ،FCR ، SGR و تولید به طور معنی داری (P<0.05) عملکرد بهتری نسبت به سایر تیمارها داشت. همچنین مشخص شد برای پرورش میگوی سفید هندی شوری ۲۵ قسمت در هزار مناسب تر از سایر شوری ها بود.نتایج همچنین نشان دادند که با افزایش چربی و انرژی جیره میزان چربی و انرژی بدن میگو به طور معنی داری (P<0.05) افزایش یافتند. شوری و اثر متقابل بین انرژی و شوری اثر معنی داری را از نظر تجزیه تقریبی لاشه بدن میگوها نشان ندادند.

کلید واژه: تغذیه، انرژی، شوری، میگو سفید هندی، رشد، تجزیه تقریبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.