پاوپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذایی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل فشرده
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاوپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذایی دارای ۵۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاوپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پاوپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذایی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاوپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاوپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذایی :

پاوپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذایی

پاوپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذایی دارای ۴۶ اسلاید می باشد .

مقدمه:

هدف و دامنه کاربرد

نکات بهداشتی در مرا حل کاشت , داشت و برداشت .

واحد تولیدی مواد غذائی :طرح و امکانات

واحد تو لید مواد غذا یی : ضرورت های بهداشتی

ضرورت های بهداشتی و سلامت فردی کارکنان

ضرورتهای بهداشتی در تولید

ویژگیهای فرآورده نهایی

پیشگفتار

استاندارد رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی که نخستین بار در ۱۳۵۶ تهیه گرد

ید بر اساس پیشنهادهای رسیده و بررسی و تائید کمیسیون فنی بهداشت مواد غذائی برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت

و در پنجاه و نهمین جلسه کمیته ملی استاندارد فرآورده های کشاورزی و غذائی مورخ ۲۵/۳ / ۶۶ تصویب شد ،

اینک به استناد ماده ۱ قانون مواد الحاقی به قانون تاسیس مؤمسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذر ماه سال ۱۳۴۹

به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.