پهنه بندی خطر زمین لغزش در مراتع شبه آلپی با روش های تحلیل سلسله مراتبی و شاخص لغزش (مطالعه موردی: حوزه آبخیز ماسوله)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پهنه بندی خطر زمین لغزش در مراتع شبه آلپی با روش های تحلیل سلسله مراتبی و شاخص لغزش (مطالعه موردی: حوزه آبخیز ماسوله) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پهنه بندی خطر زمین لغزش در مراتع شبه آلپی با روش های تحلیل سلسله مراتبی و شاخص لغزش (مطالعه موردی: حوزه آبخیز ماسوله)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پهنه بندی خطر زمین لغزش در مراتع شبه آلپی با روش های تحلیل سلسله مراتبی و شاخص لغزش (مطالعه موردی: حوزه آبخیز ماسوله)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پهنه بندی خطر زمین لغزش در مراتع شبه آلپی با روش های تحلیل سلسله مراتبی و شاخص لغزش (مطالعه موردی: حوزه آبخیز ماسوله) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوسیستم های طبیعی ایران

تعداد صفحات :۱۸

اکوسیستم های شبه آلپی تحت تاثیر عوامل زیستی و محیطی از شکنندگی بالایی برخوردارند. زمین لغزش ها، یکی از تبعات منفی در این اکوسیستم هاست. از مناطق مستعد در بروز این عامل طبیعی، حوزه آبخیز ماسوله در شمال کشور می باشد. به منظور پهنه بندی خطر زمین-لغزش از روش شاخص لغزش و تحلیل سلسله مراتبی بر اساس ۱۴ عامل موثر که شامل: زمین شناسی، شیب، جهت شیب، ارتفاع، فاصله از گسل، فاصله از جاده، فاصله از رودخانه، فاصله از اطراقگاههای دام، شاخص قدرت رودخانه، شاخص ترکیب توپوگرافی، وضعیت مرتع، بافت خاک، بارندگی و کاربری اراضی استفاده شد. همچنین به منظور ارزیابی مدل از روش جمع کیفی استفاده گردید. نتایج مدل ها نشان داد دو عامل زمین شناسی و وضعیت مرتع نقش مهمی در ایجاد خطر زمین لغزش منطقه داشته است. بطوریکه سازند حساس شمشک بخاطر ریزدانه بودن از دسته عوامل فیزیکی و نیز عامل چرای بیش از حد، خارج از فصل، زودتر از موعد، خروج دیرهنگام دام و نیز دام مازاد از عوامل زنده مستقیم تاثیرگذار بر وضعیت پوشش گیاهی، نقش توامان ایجاد خطر زمین لغزش را داشته اند. یافته ها همچنین نشان می دهند وضعیت های بحرانی مرتع و نیز مراتع حریم اطراقگاهها بیشترین میزان زمین لغزش را دارا بودند. نتایج حاصل از ارزیابی ها نشان داد مدل شاخص لغزش با مقدار جمع کیفی ۰.۷۴۴ کارایی بهتری نسبت به مدل تحلیل سلسله مراتبی با مقدار ۰.۴۸۹ داشته است. مدیران و حافظان این منطقه می توانند با کنترل چرای دام و استفاده از ابزارهای مکانیکی در مناطق لغزشی در جلوگیری و کنترل زمین لغزش ها مبادرت ورزند.

کلید واژه: اکوسیستم شبه آلپی، زمین لغزش، شاخص لغزش، فرآیند تحلیل سلسله مراتبی، ماسوله

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.