گزارش کاراموزی کنسرو سازی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گزارش کاراموزی کنسرو سازی دارای ۱۱۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش کاراموزی کنسرو سازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز گزارش کاراموزی کنسرو سازی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کاراموزی کنسرو سازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش کاراموزی کنسرو سازی :

گزارش کاراموزی کنسرو سازی
فهرست مطالب

عنوان صفحه

تاریخچه ۱

قوطیهای فلزی ۲

شستشوی گوجه فرنگی ۳

پاستوریزاسیون ۶

کارتن گذاری و انبار کردن قوطیها ۸

لیست دستگاه ها و طرز کار آنها ۹

پاستوریزاتورها ۱۳

فوندانسیون زیر دستگاه ها ۱۵

نا خالصیهای آب و اثرات آن ۱۶

روشهای حذف عوامل ناخواسته از آب ۱۷

بهداشتی و ضد عفونی کردن آب ۱۸

اثرات کلر ۱۹

انواع روشهای کلرینه کردن آب ۲۰

نقش و اهمیت تصفیه آب ۲۲

تصفیه آب در کارخانه کنسرو قائمشهر ۲۳

سیستم فاضلاب ۲۴

بخار آب در کنسرو سازی ۲۸

کیفیت بخار آب ۲۹

عنوان صفحه

موارد کاربرد بخار آب در تولید رب ۳۱

سیستم تخلیه زباله ۳۴

بهداشت کارکنان ۳۵

خانه بهداشت ۳۷

قرنطینه ۳۹

آزمایشگاه ۴۱

سیستم تهویه ۴۲

فرمولاسیون کلی محصول ۴۵

انواع نمک ۴۶

اسید های آلی ۴۷

شکل و ابعاد قوطی ۵۰

استاندارد های قوطی کنسرو ۵۱

لیست دستگاه ها و طرز کار آنها ۶۰

فوندانسیون زیر دستگاه ۶۷

تعیین قلیائیت ۶۹

PH آب ۷۱

بازرسی قوطیها پس از باز کردن ۷۶

آزمایشها و ارزیابی حلب ورق ۷۸

کنسرو سازی ۸۱

عنوان صفحه

تاریخچه کنسرو سازی ۸۲

مراحل تهیه کنسروماهی ۸۵

سکوی تخلیه ۸۶

آماده سازی اولیه ماهی ۸۸

اتوکلاد ۹۵

کمترل کیفیت ماهی ۹۸

اندازه گیری اسید چرب آزاد ۹۹

آزمونهای میکروبیولوژی ۱۰۳

حد مجاز آلودگی های میکروبی ماهی ۱۰۶

فساد در قوطی های کنسرو ماهی ۱۱۰

روش گرم خانه گذاری ۱۱۲

فساد شیمیائی کنسرو ماهی ۱۱۳

مشکلات تکنیکی در تهیه کنسرو تون ۱۱۴

اندازه گیری ۱۲۱

آزمونهای لاک قوطی ۱۲۸

آزمونهای ورق قوطی ۱۳۳

راندمان تولید کنسرو ماهی ۱۳۵

تاریخچه:

نخستین کارخانه کنسرو سازی در کشور بوده و در سال ۱۳۱۱هجری شمسی تاسیس ودر سال ۱۳۲۱اولین بهره برداری آن شروع گردید.

این کارخانه از زمان تاسیس در مجموعه کارخانجات نساجی،کنسرو های سابق تحت نظر شرکت سهامی کارخانجات ایران اداره می شد.

از سال۱۳۴۶به شرکت سهامی کارخانجات اتکاواگذار گردیدو از آن زمان تا کنون تحت نظر کارخانجات اتکا اداره می شود.

قوطیهای فلزی

بخش کنترل کیفی (کنترل مواد اولیه،کنترل حین فرایند،کنترل محصول تمام شده و…)

آزمونهای کنترل کیفیت گوجه فرنگی های دریافتی(بریکس،درصد افت و…)

آزمونهای کنترل کیفیت آب مصرفی(قلیانیت،سختی،و…)

آزمونهای کنترل کیفیت مربوط به کلر

آزمونهای کنترل کیفیت قوطیهای فلزی(تورم قوطی،نشست قوطی،ضخامت قلع و…)

بازرسی قوطیها پس از باز کردن

مراحل ساخت رب گوجه فرنگی :

در۲۰ساله اخیر اصلاحات زیادی روی دستگاه های تولید رب گوجه فرنگی صورت گرفته است ولی در مجموع ترتیب عملیات تولید در تمام کارخانجات رب شبیه بوده و شامل فازهای زیر است :

۱-دریافت گوجه فرنگی از مزارع:

گوجه فرنگی های برداشت شده از مزارع در جعبه های ویژه ای که بین۱۰تا۲۵کیلوگرم گنجایش دارد حمل و نقل می شود به دلیل اینکه هزینه حمل و نقل با جعبه های کوچک زیاد است سعی می شود از جعبه های پاکتی که گنجایش بیشتری دارند استفاده شود و جهت آلودگی و حفظ بهداشت کارخانه تمیز بودن جعبه ها و جلو گیری از رشد کپک بسیار مهم است.نکته مهم دیگر فاصله زیاد مزرعه تا کارخانه است که هر چه فاصله کوتاهتر باشدآلودگی کمترورنگ و طعم محصول بهتر و حمل و نقل نیز آسانتر و کم هزینه تر است.در این کارخانه تولیدرب از اواسط تیر ماه حدود۳تا۴ماه تا اواخر آبان طول می کشد.کامیونهای حمل مواد اولیه در ابتدای خط تولید به وسیله کارگران تخلیه می شود.در محل تخلیه سکویی قرار دارد که کارگر روی آن ایستاده و جعبه های گوجه را در حوضچه تخلیه می کند.

۲-شستشوی گوجه فرنگی:

قبل از اینکه گوجه فرنگی سورت شود باید کاملا تمیز گرددروش های شستشو از ساده ترین نوع که یک مخزن ساده است تا دوش های سخت فشار توسعه پیدا کرده است.در این کارخانه برای شستشو از مخزنی که تقریبا شبیه کانال می باشدو گوجه فرنگی ها روی آن حمل می شوند استفاده می کنند آب حاوی کلرازیک طرف واردوازطرف دیگر خارج می شود ودرنتیجه آب راکد نمی ماند در ابتدای تخلیه فشار آب قوی وجود داردکه گوجه ها را به سمت مخزن شستشو حرکت می دهد.

۳-سورتینگ و لکه گیری:

در اکثر کارخانجات رب سازی عملیات سورتینگ روی نوار تفاله صورت می گیردسورترهای نوع غلتکی به دلیل گردش گوجه ها در جلوی دید سورت کننده به صورت استاندارد در آمده است در این کارخانه کارگرانی در طرفین نوار سورتینگ ایستاده اندو پوست های اضافی ، دم گوجه ها را جدا کرده و گوجه های نرسیده، سیاه شده و لکه دار را جدا می کنند .تعداد کارگران با توجه به ظرفیت خط تولید تعیین می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.