پروژه کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پروژه کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره دارای ۴۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پروژه کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره :

پروژه کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره

پروژه کارافرینی واحد تولیدی آرد ستاره در ۴۰ صفحه ورد قابل ویرایش

اول: کلیات

۱-۱- مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی

واحد تولیدی آرد ستاره به مساحت ۲m7800 واقع در تهران خیابان شهید رجائی خیابان ستاره، تولید آرد خود را به ظرفیت ۳۰ هزار تن در سال از سال ۱۳۴۲ شروع کرده است. محصول در دو نوع آرد ستاره درجه ۲ (درصد سبوس گیری ۱۹ درصد) و آرد سبوس گرفته (درصد سبوس گیری ۱۳ درصد) منطبق بر استاندارد ملی به شماره ۱۰۳ و ۲۳۹۳ به روش والسی تولید می شود. این واحد تولیدی به مدیریت عامل سید محمدرضا مرتضوی و داشتن نیروهای متخصص شامل خانم الهام عباسی مسئول کنترل کیفیت با مدرک مهندسی صنایع غذایی، آقای سید احمد حیدری مدیر تولید با مدرک شیمی و خانم رکسانا نادرنیا مدیر فنی با مدرک مهندسی مکانیک و تعداد ۳۵ کارگر از حداکثر توان خود جهت تولید محصول با کیفیت مطلوب بهره می برد ماده اولیه و محصول در کلیه مراحل تولید و فرآوری کنترل شده و آزمایشات لازم برروی آنها در بخش میکروبی و شیمی انجام می شود.

این کارخانه با داشتن پروانه تأسیس و بهره برداری به شماره ۴۲۵۱، در تیرناه سال ۱۳۸۲ موفق به اخذ پروانه های ساخت محصول به شماره ۱۷۹۴۲ – آرد ستاره درجه ۲ و ۱۷۹۴۳ – آرد سبوس گرفته از طرف وزارت بهداشت گردید.

بسته بندی محصول در کیسه های پلی پروپیلنی ۴۰ کیلوگرمی انجام شده و اتیکت کارخانه شامل اطلاعاتی مانند تاریخ تولید، نام محصول، پروانه ساخت است. گندم از طریق شرکت حمل و نقل آرد و گندم ایران از طرف اداره غله و آرد استان تهارن به کارخانه منتقل و آرد تولیدی توسط همان اداره حمل می شود.

پروژه کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره
فهرست مندرجات:

  • · بخش اول: کلیات

– مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی

– خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی

– اصطلاحات و تعریفات

  • · بخش دوم: سازمان واحد تولیدی

– سازماندهی واحد تولیدی و بخشهای آن و نمودار سازمانی واحد تولیدی

– سازماندهی امور کیفیت واحد تولیدی و نمودار سازمانی بخش کیفیت

– شرح وظایف، مسئولیتها و اختیارات مسئولان و کارکنان دخیل و مؤثر بر کیفیت بویژه مسئول و کارکنان بخش کیفیت

  • · بخش سوم: مستندات نظام کیفیت

– ساختار مستندات نظام کیفیت شامل نظام نامه، روشهای اجرایی، دستورالعمل های کاری، مشخصات فنی و استانداردهای کارخانه ای، تقشه ها، کارتها و فرمهای عملیاتی و غیره

– نحوه تهیه، بررسی، تایید، تصویب، تجدیدنظر و توزیع مستندات نظام کیفیت و چگونگی کنترل آنها

– حفظ و نگهداری سوابق

  • · بخش چهارم: کنترل فرآیندهای تولیدی و عملیاتی

– نمودار فرآیندها

– تدارکات و انبارش مواد اولیه

– فرآوری مواد اولیه و یا ساخت و مونتاژ قطعات

– بسته بندی محصول نهایی

– انبارش، حمل و تحویل محصول

  • · بخش پنجم: بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات

– بازرسی و آزمایش مواد اولیه

– بازرشی و آزمایش حین فرآیند

– بازرسی و آزمایش محصول نهایی (آزمونهای مستمر کارخانه ای، آزمونهای نمونه ای برای تصدیق بهر ساخت (lot یا Batch)، آزمونهای فرعی برای تصدیق نمونه محصول جدید)

  • · بخش ششم: شناسایی، ردیابی و وضعیت بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات
  • · بخش هفتم: امکانات آزمایشگاهی و کنترل تجهیزات و بازرسی، آزمون و اندازه گیری (بررسی های کارکردی وکالیبراسیون)
  • · بخش هشتم: کنترل و تعیین تکلیف مواد، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه و رسیدگی به شکایات مشتریان
  • · بخش نهم: آموزش کارکنان
  • · بخش دهم: کاربرد فنون آکاری
  • · پیوست ها. پروژه کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره
    فهرست مدارک و مستندات مرتبط نظام کیفیت و سایر ضمائم ضروری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.