مقاله کاهش سربار پیکربندی سیستمهای با قابلیت پیکربندی مجدد در زمان اجرابا استفاده از تنوعهای روش فشرده سازی پویای LZFT


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاهش سربار پیکربندی سیستمهای با قابلیت پیکربندی مجدد در زمان اجرابا استفاده از تنوعهای روش فشرده سازی پویای LZFT دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش سربار پیکربندی سیستمهای با قابلیت پیکربندی مجدد در زمان اجرابا استفاده از تنوعهای روش فشرده سازی پویای LZFT  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش سربار پیکربندی سیستمهای با قابلیت پیکربندی مجدد در زمان اجرابا استفاده از تنوعهای روش فشرده سازی پویای LZFT،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش سربار پیکربندی سیستمهای با قابلیت پیکربندی مجدد در زمان اجرابا استفاده از تنوعهای روش فشرده سازی پویای LZFT :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

فشرده سازی فریمهای پیکربندی ارسال شده به سخت افزار پیکربندی مجدد یک روش کارآمد برای کاهش سربار پیکربندی درسیستمهای باقابلیت پیکربندی مجدد می باشد. یکی ازالگوریتمهای فشرده سازی مناسب با این کارکرد، الگوریتم LZSS می باشدکه بدلیل عدم استفاده از اندازه سمبل مناسب و عدم استفاده بهینه از فیلد تعداد تکرار، در فایلهای گوناگون دچار مشکلاتی است. جهت رفع این مشکلات، الگوریتم فشرده سازی LZFT ارائه شده است. در این مقاله چند تنوع از الگوریتم LZFT با نرخ فشرده سازی و زمان حذف فشردگی متفاوت پیشنهاد شده است. تنوعهای مختلف این الگوریتم متناسب با بهمبندیهای گوناگون سیستمهای پیکربندی مجدد می باشد. الگوریتم LZFT-I به سبب استفاده از هدر ابتدایی وعدم استفاده از هدرهای میانی، دارای زمان حذف فشردگی کمتری بوده ،متناسب با سیستمهای پیکربندی مجدد با اتصال سخت م یباشد. الگوریتم LZFT-II اگرچه به نرخ فشرده سازی بیشتری دست یافته است ولیکن به سبب وجود هدرهای میانی زمان حذف فشردگی آن بیشتر شده است. این نوع از الگوریتم متناسب با سیستمهای پیکربندی مجدد با اتصال سست م یباشد تا ازهمزمانی میان حذف فشردگی وارسال اطلاعات استفاده شود. نوع دیگراین الگوریتم یعنی LZFT-III بنحو مطلوبی از حذف فشردگی حمایت می کند. نتایج حاصله نشان دهنده نرخ فشرده سازی بهتر تنوعهای این روش پویا نسبت به روش LZSS وتناسب آن با مشخصات سیستمهای با قابلیت پیکربندی مجدد م یباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.