فناوری نانو در فرایند تصفیه و نمک زدایی آب


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فناوری نانو در فرایند تصفیه و نمک زدایی آب دارای ۱۱۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فناوری نانو در فرایند تصفیه و نمک زدایی آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فناوری نانو در فرایند تصفیه و نمک زدایی آب۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فناوری نانو در فرایند تصفیه و نمک زدایی آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فناوری نانو در فرایند تصفیه و نمک زدایی آب :

در این پروژه به بررسی انواع روش‌های شیرین‌سازی و نمک‌زدایی می‌پردازیم و راه‌های نوین و جدید بالابردن کارایی این دستگاه را بررسی می‌کنیم. از سالیان گذشته تکنولوژی شیرین‌سازی آب دریا مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما باتوجه به هزینه‌ بالای این فرایند و غیر اقتصادی بودن آن کمتر مورد توجه قرار گرفته است، اینک تلاش بر این است که با استفاده از نانوتکنولوژی و نانوفیلترینگ مصرف برق به ازای تولید هر متر مکعب آب شیرین را کاهش دهیم و با بالا بردن راندمان، امکان استفاده گسترده از این دستگاه را فراهم آوریم.

فناوری نانو در فرایند تصفیه و نمک زدایی آب
فهرست مطالب

چکیده………………………………..۱

فصل اول : اهمیت تصفیه آب و روش های

مقدمه ………………………………………….۲

۱-۱-اهمیت تصفیه اب ……………………………..۲

۱-۲- نا خالصی های اب ………………………………….۴

۱-۳- ویژگی های اب اشامیدنی ……………………….۴

۱-۴- وضعیت ایران در شیرین سازی ……………..۷

۱-۵- روش های تصفیه اب ……………….۱۱

۱-۵-۱-روش شیمیایی …………………….۱۱

۱-۵-۲-روش بیولوژیک ……………….۱۱

۱-۵-۳- روش مکانیکی ………………….۱۲

۱-۵-۳-۱-روش های حرارتی …………….۱۲

۱-۵-۳-۲-روش غشائی …………………۱۶

۱-۵-۴- روش های ترکیبی ……………………..۱۹

فصل دوم : اسمز معکوس و الکترودیالیز

۲-۱- اسمز معکوس ……………………………۲۰

۲-۱-۱-اساس کار اسمز معکوس ……………….۲۰

۲-۱-۲-مقایسه اسمزمعکوس بافیلتراسیون معمولی ……………………۲۴

۲-۱-۳-انتخاب غشاء ……………………………..۲۴

۲-۱-۴- فرآیندها در روش اسمز معکوس …………….۲۶

۲-۱-۴-۱- پیش تصفیه……………………………….۲۶

۲-۱-۴-۲-تنظیم فشار …………………………….۲۶

۲-۱-۴-۳-جداسازی غشائی ……………………….۲۶

۲-۱-۴-۴-پس تصفیه …………………………………..۲۷

۲-۱-۵-راه اندازی و نگهداری ……………………………..۲۷

۲-۱-۶-پیچیدگی دستگاه ……………………………………۲۸

۲-۱-۷-هزینه ها ……………………………۲۸

۲-۱-۸-سودمندی فن اوری ……………………..۲۹

۲-۱-۹-روش های بهبودبخشیدن عملکردغشاها…………………۲۹

۲-۱-۱۰-موارد کاربرد اسمز معکوس …………………………۳۰

۲-۱-۱۰-۱-استفاده ازROدرتولیدآب دیالیز …………………………..۳۰

۲-۱-۱۰-۲- شیرین سازی آب دریاجهت شرب …………………………….۳۰

۲-۱-۱۰-۳- بهبودکیفیت آب خام صنعتی ……………………………..۳۲

۲-۱-۱۱- مزایا …………………………………………………………….۳۲

۲-۱-۱۲معایب ……………………………………….۳۳

۲-۲-الکترودیالیز…………………………………………..۳۴

۲-۲-۱-پارامترهای مهم درالکترودیالیز ………………………….۳۵

۲-۲-۲-کاربردها و محدودیت الکترودیالیز ………………………….۳۶

فصل سوم : مقایسه روش های مختلف با هم

۳-۱- مقایسه روش های فراوری اب …………………………………۳۷

۳-۲- مقایسه روش های حرارتی و غشائی ………………………………..۳۷

۳-۳- مقایسه سیستم های الکترودیالیز و اسمزمعکوس ……………………….۴۰

۳-۴- تفاوت های بنیادین ………………………………۴۰

۳-۴-۱-پیش تصفیه اب …………………………………………..۴۱

۳-۴-۲-دورهای تعویض غشاها ………………………………۴۳

۳-۴-۳-مصرف برق (انرژی) …………………………… ۴۳

۳-۴-۴- نتیجه ………………………………………………………۴۴

۳-۵-ارزیابی اقتصادی تولیداب شیرین توسط روش های مختلف ………………..۴۴

۳-۶- نتیجه گیری نهایی و پیشنهادات ………………….. ۵۲

فصل چهارم : بررسی روش های جدید تصفیه آب

۴-۱- روش های جدید بکاررفته در اب شیرین کن ها ………………………۵۴

۴-۲- روش های گرداوری انرژی خورشید ………………………………..۵۵

۴-۲-۱- تولید الکتریسیته …………………………………۵۵

۴-۲-۲- تولید حرارت …………………………………………….۵۵

۴-۲-۲-۱- استخر خورشیدی ……………………………………۵۵

۴-۲-۲-۲- کلکتور خورشیدی از نوع صفحه تخت ……………………………..۵۶

۴-۲-۲-۳- کلکتور خورشیدی با لوله خلاء شده ……………………………۵۷

۴-۲-۲-۴- کلکتورهای گرم کن هوا ………………………………………………..۵۷

۴-۲-۲-۵- کلکتورهای متمرکز کننده سهموی خطی …………………………………….۵۷

۴-۳- تکنولوژی شیرین کردن اب بااستفاده ازانرژی خورشیدی……………………………….۵۸

۴-۳-۱- حوضچه های تقطیر خورشیدی ……………………………………………..۵۸

۴-۳-۲- روش رطوبت زنی و رطوبت زدایی هوا HD …………………………58

۴-۴- انتخاب و طراحی یک سیستم نمونه …………………………………..۵۹

۴-۵- انواع روش های ممکن برای افزایش قابلیت جذب رطوبت هوا در سیستمHD…………….60

۴-۶- اب شیرین کن های زیستی ……………………………۶۰

۴-۶-۱- انرژی زیستی ……………………………………… ۶۱

۴-۸- انرژی در شیرین سازی اب …………………………….. ۶۲

فصل پنجم : فناوری نانو در تصفیه

۵-۱- نانو تکنولوژی ……………………………………………..۶۶

۵-۲- شیرین سازی اب توسط نانو غشاء ……………………………….۶۷

۵-۳- تصفیه اب به کمک نانو ذرات ……………………………………۶۸

۵-۴- تصفیه پساب های صنعتی ………………………………………۶۹

۵-۵- تصفیه فاضلاب ها ………………………………………………….۶۹

۵-۶- جیوه زدایی از اب …………………………………………………….۷۰

فصل ششم : فیلترها

۶-۱- فیلتراسیون …………………………………………….۷۲

۶-۲- انواع فیلترها …………………………………………………………۷۵

۶-۲-۱-ویژگی های فیلترهای فشاری ………………………………..۷۵

۶-۲-۲- ویژگی های فیلترهای ثقلی ………………………………….۷۶

۶-۳- علل عملکرد نا مطلوب فیلتر …………………………………..۷۶

۶-۴- میکروفیلترینگ …………………………………………………….۷۷

۶-۴-۱-کاربرد میکروفیلتراسیون درازبین بردن رنگ وکدورت…………………………۷۷

۶-۴-۲-حذف الودگی میکرونی بااستفاده ازمیکروفیلتر……………………۸۰

۶-۴-۳-مقایسه میکروفیلتراسیون با روشهای دیگر ………………………..۸۰

۶-۵- اولترافیلترینگ UF……………………………………………………81

۶-۵-۱-کاربرد اولترافیلتر در تصفیه ابهای زیرزمینی و رودخانه ها …………۸۲

۶-۵-۲- اولترافیلتراسیون به عنوان پیش تصفیه ……………………………۸۳

۶-۵-۳-حذف مواد الی و رنگ با غشاهای اولترافیلتر …………………..۸۳

۶-۶- مقایسه اولترافیلتراسیون با سایر روش ها ……………………………..۸۴

۶-۶-۱-جداسازی میکروب ها با میکروفیلتراسیون و اولترافیلتراسیون ……………………۸۴

۶-۶-۲-مقایسه اولترافیلتراسیون باروش های رقیب……………………..۸۵

۶-۷- نانو فیلترینگ ……………………………………………۸۵

۶-۷-۱-حذف سختی اب با استفاده از نانوفیلتراسیون………………………………۸۶

۶-۸- کنترل دبی عبوری از نانو تیوب ها ……………………………………۸۷

منابع و مآخذ …………………………………………………….۸۹

فناوری نانو در فرایند تصفیه و نمک زدایی آب
فهرست اشکال

شکل (۲-۱) اساس کار اسمز معکوس ……………………………………..۲۱

شکل (۲-۲) جریان اسمزی …………………………………………….۲۱

شکل (۲-۳) فشار اسمزی ……………………………………………….. ۲۲

فناوری نانو در فرایند تصفیه و نمک زدایی آب
فهرست نمودارها

نمودار(۱-۱)ظرفیت تولید آب نمک‌زدایی شده در کشور ……………………..۹

نمودار(۱-۲) روش‌های تصفیه آب ……………….۱۱

فناوری نانو در فرایند تصفیه و نمک زدایی آب
فهرست جداول

جدول(۱-۱)مشخصات فیزیکی آب آشامیدنی …………………………………….۵

جدول (۱-۲) حدود مجاز مواد شیمیایی سمی ……………………………………………۵

جدول(۱-۳)مشخصات سایر مواد شیمیایی در آب آشامیدنی…………………….۶

جدول(۱-۴) مواد استفاده شده در ساخت غشاها سایر مواد شیمیایی در آب آشامیدنی پلیمری. ۱۷

جدول (۱-۵) مواد استفاده شده در ساخت غشاها سایر مواد شیمیایی در آب آشامیدنی غشای… ۱۷

جدول (۲-۱) درصد عبور نمک‌ها از غشاهای اسمز معکوس …………………………….۲۳

جدول (۳-۱) هزینه تامین آب شیرین توسط روش‌های مختلف در بخش هایی از مناطق خشک آسیا …۴۵

جدول (۳-۲) مقایسه‌ای بین هزینه‌های شوری‌زدایی در منابع آب‌های متفاوت ………………۴۵

جدول (۳-۳) مقایسه هزینه‌ها در روش‌های مختلف شوری‌زدایی جهت تهیه آب مورد نیاز صنعت ………..۴۶

جدول (۳-۴) انرژی مصرفی برای سه روش شیرین سازی آب…………………………۴۸

جدول (۳-۵) پارامترهای مورد نظر در هزینه‌های روش MVC……………………………..49

جدول (۳-۶) پارامترهای مورد نظر در هزینه‌های روش MVC……………………………….49

جدول (۳-۷) محاسبه هزینه شوری‌زدایی با استفاده از انواع مختلف رآکتورهای هسته‌ای ………۵۰

جدول (۳-۸) درصد توزیع فاکتورهای قیمت……………………………………..۵۱

جدول (۴-۱) هزینه تولید انرژی از منابع تجدیدپذیر و غیر تجدیدپذیر ………………….۶۳

جدول (۴-۲) هزینه تولید انرژی از منابع تجدیدپذیر و غیر تجدیدپذیر ……………………۶۳

جدول (۴-۳) هزینه تولید آب شیرین با روش‌های مختلف ……………………..۶۵

جدول(۶-۱)تغییرات پارامترهاپس ازفرایندمیکروفیلتراسیون……………………………….۷۸

جدول (۶-۲) مقایسه اقتصادی فرایندهای فیلتراسیون ………………………………..۸۱

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.