بررسی تاثیر فراصوت بر رشد میکروارگانیسم های آب پرتقال در طول مدت نگهداری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تاثیر فراصوت بر رشد میکروارگانیسم های آب پرتقال در طول مدت نگهداری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیر فراصوت بر رشد میکروارگانیسم های آب پرتقال در طول مدت نگهداری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر فراصوت بر رشد میکروارگانیسم های آب پرتقال در طول مدت نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تاثیر فراصوت بر رشد میکروارگانیسم های آب پرتقال در طول مدت نگهداری :
تعداد صفحات :۵
چکیده مقاله:
در سال های اخیر اثرات فیزیکی و شیمیایی فراصوت در محیط مایع و جامد به طور گسترده ای در فراوری موادغذایی استفاده شده است .در این مقاله تاثیر اولتراسوند و گرمایش تحت شرایط فراوری مختلف در غیر فعال سازی و جلوگیری از رشدمیکروارگانیسم های آب پرتقال بررسی شده است. اگرچه یک سطح محدود از غیر فعال سازی میکروبی ]عینا مانند مقاله[ با فرآوری اولتراسوند بدست می آید. اولتراسوند به مدت ۱۵ دقیقه و با قدرت k HZ/240 w 500 اعمال می شود ، رشد میکروبی پس از چهارده روز نگهداری هم در دمای یخچال ۵ درجه سانتی گراد و هم در دمای نابجای ۱۲ درجه سانتی گراد مشاهده می شود. حضور پالپ در آب میوه موجب افزایش مقاومت میکروارگانیسم ها به اولتراسوند می شود. بعد از فرآیندهای اولتراسوند مقاوم در سرعت جریان l/h3000 کاهش قابل چشم پوشی در تعداد میکروارگانیسم ها مشاهده خواهد شد. لذا برای جلوگیری از رشد پاتوژن های غذایی در آب پرتقال ، ضروری است که اولتراسوند را با فرایندهای دیگر که دارای قدرت آنتی میکروبی بیشتر هستند ترکیب کرد تا مقدار اولیه باکتری ها ،مخمرها و کپک ها در آبمیوه بسیار کم باشد. این چنین فرآیندهای ترکیبی نیاز به کشف تاثیرات سینرژیستی در استفاده صنعتی دارند. با توجه به این مسئله ، استفاده از اولتراسوند در ترکیب با گرمایش مختصر در صنعت بررسی خواهد شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.