مقاله کنکاشی در تجارب زنان سالمند بستری از پدیده خواب و اختلال آن، یک مطالعه کیفی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کنکاشی در تجارب زنان سالمند بستری از پدیده خواب و اختلال آن، یک مطالعه کیفی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنکاشی در تجارب زنان سالمند بستری از پدیده خواب و اختلال آن، یک مطالعه کیفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنکاشی در تجارب زنان سالمند بستری از پدیده خواب و اختلال آن، یک مطالعه کیفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنکاشی در تجارب زنان سالمند بستری از پدیده خواب و اختلال آن، یک مطالعه کیفی :

مقاله کنکاشی در تجارب زنان سالمند بستری از پدیده خواب و اختلال آن، یک مطالعه کیفی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اردیبهشت ۱۳۸۹ در دانشور از صفحه ۱۹ تا ۳۰ منتشر شده است.
نام: کنکاشی در تجارب زنان سالمند بستری از پدیده خواب و اختلال آن، یک مطالعه کیفی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سالمند
مقاله اختلال خواب
مقاله بستری شدن
مقاله پژوهش کیفی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و هدف: شکایت افراد سالمند از اختلال خواب از پیامدهای رایج بستری شدن در بیمارستان است که در صورت عدم توجه و مداخلات به موقع، به ایجاد عوارض نامطلوب منجر می شود. درباره تجربه سالمندان، به خصوص زنان سالمند از پدیده خواب طی مدت بستری در بخش های بیمارستانی اطلاعات چندانی وجود ندارد. این مطالعه با هدف بررسی تجارب و ادراک بیماران سالمند زن از شرایط و رویدادهای موثر بر خواب و راهکارهای فردی آنان برای بهبود خواب و کیفیت آن طی دوره بستری در بیمارستان و با منظور نهایی ارایه راهکارهایی موثر در راستای تشخیص، درمان و کنترل به موقع اختلال خواب در گروه فوق انجام شده است.
مواد و روش کار: این پژوهش با رویکرد کیفی و به روش تحلیل محتوا در سال ۱۳۸۸ انجام شده است، هجده بیمار زن سالمند ۶۵ تا ۸۱ ساله بستری در سه بیمارستان آموزشی شهر تهران با روش نمونه گیری مبتنی بر هدف مورد مطالعه قرار گرفتند و داده ها با استفاده از مصاحبه های نیمه ساختار یافته تا رسیدن به اشباع اطلاعات، گردآوری و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
یافته ها: یافته ها در چهار طبقه اصلی تغییر در سیکل خواب- بیداری، عوامل محیطی، عوامل فردی، بهبود و راهکارهای مقابله با اختلال خواب استخراج شده است. یافته ها بیانگر آن بود که با شناخت و درک مشکلات خواب و عوامل موثر بر آن از دیدگاه بیماران، پرستاران خواهند توانست ارزیابی دقیق تر و واقع گرایانه تری در مورد تغییر الگو و نیاز های خواب بیماران به عمل آورند.
نتیجه گیری: توصیه می شود شناسایی و طراحی راهبرد های موثر بر بهبود خواب با مشارکت شخصی سالمندان جزیی از فعالیت های روتین پرستاری باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.