پرعیارسازی ثقلی نمونه هماتیت معدن تنگزاغ توسط میز لرزان با استفاده از مدل طراحی آزمایش Box-Behnken
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
پرعیارسازی ثقلی نمونه هماتیت معدن تنگزاغ توسط میز لرزان با استفاده از مدل طراحی آزمایش Box-Behnken دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پرعیارسازی ثقلی نمونه هماتیت معدن تنگزاغ توسط میز لرزان با استفاده از مدل طراحی آزمایش Box-Behnken کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پرعیارسازی ثقلی نمونه هماتیت معدن تنگزاغ توسط میز لرزان با استفاده از مدل طراحی آزمایش Box-Behnken،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پرعیارسازی ثقلی نمونه هماتیت معدن تنگزاغ توسط میز لرزان با استفاده از مدل طراحی آزمایش Box-Behnken :
تعداد صفحات :۲۱
چکیده مقاله:
امروزه مصارف عمده آهن در صنایع مختلف لازمه استفاده از سنگ آهن را بیش از پیش نموده است. وجود پتانسیل ذخایرعظیم سنگ آهن هماتیت با عیار کمتر از ۵۰ % آهن در ایران و نیاز شدید صنایع داخلی و حمایت دولت، لزوم فرآوری ذخایرسنگ آهن کم عیار هماتیت را بیشتر کرده است. با توجه به مزایای نسبی پرعیارسازی ثقلی، در این تحقیق امکان استفاده از میز لرزان برای پرعیارسازی سنگ آهن هماتیتی زون کم عیار ) ۴۵% آهن( معدن تنگزاغ استان هرمزگان بررسی شدهاست. این پژوهش به مطالعه پارامترهای مهم میز لرزان نظیر شیب عرضی، دبی حجمی آب شستشو و دبی حجمی آبخوراک میز با استفاده از نرمافزار DX7 مدل Box-Behnken پرداخت. بر اساس نتایج و تحلیلهای آماری، پارامتر شیب عرضی میز موثرترین عامل در افزایش عیار و بازیابی کنسانتره بهدست آمد. در شرایط بهینه بازدهی جدایش با شیب عرضیمیز ۱۲ درجه، دبی آب شستشو ۱۱ لیتر در دقیقه و دبی آب خوراک ۵ لیتر در دقیقه، میتوان از عیار ۴۵ % آهن ورودی بهعیار ۱۱ / ۵۷ % آهن با بازیابی ۲۲ % در مرحله رافر از میز لرزان و برای افزایش بازیابی در مرحله اسکونجر با شیب عرضی میز۱۴ درجه، دبی آب شستشو ۱۱ لیتر در دقیقه و دبی آب خوراک ۶ لیتر در دقیقه، از عیار آهن ۹۲ / ۴۱ % ورودی به عیار۰۴ / ۵۷% آهن با بازیابی کل ۲ / ۱۳ درصد رسید. لذا از خوراکی با عیار ۴۵ % آهن میتوان به کنسانترهای با عیار متوسط ۰۸ / ۵۷% و بازیابی کل ۲ / ۳۵ % در روش ثقلی )میز لرزان( دست یافت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.