مقاله تاثیرعصاره پنج جدایه از سه قارچ مهم آنتاگونیست در مرگ و میر لاروهای سن دوم نماتد سیست چغندر قند Heterodera schachtii در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرعصاره پنج جدایه از سه قارچ مهم آنتاگونیست در مرگ و میر لاروهای سن دوم نماتد سیست چغندر قند Heterodera schachtii در شرایط آزمایشگاهی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرعصاره پنج جدایه از سه قارچ مهم آنتاگونیست در مرگ و میر لاروهای سن دوم نماتد سیست چغندر قند Heterodera schachtii در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرعصاره پنج جدایه از سه قارچ مهم آنتاگونیست در مرگ و میر لاروهای سن دوم نماتد سیست چغندر قند Heterodera schachtii در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرعصاره پنج جدایه از سه قارچ مهم آنتاگونیست در مرگ و میر لاروهای سن دوم نماتد سیست چغندر قند Heterodera schachtii در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

نماتد سیست چغندرقند یکی از مهمترین نماتدهای پارازیت این گیاه است که هر ساله باعث خسارت قابل توجهی به این محصول میگردد. از آنجا که مبارزه شیمیایی آلودگیهای فراوانی را به محیط زیست و انسان وارد مینماید، محققان همواره به دنبال روشهایجایگزینی هستند که بتواند به تنهایی یا همراه با سایر روشها در کنترل نماتدها به کار رود. استفاده از قار چها به عنوان مبارزهگر بیولوژیک یکی از این راهها است. عصاره قارچهای آنتاگونیستIRAN 810 C) Paecilomyces lilacinus و سه جدایه ازTrichoderma harzianum و ؛(IRAN 543 C) و (IRAN1121C) ،(IRAN 1129 C) Pochonia chlamydosporiaکشت شده درمحیط مایع مالت بر روی مرگ و میر لارو سن دوم نماتد سیستی چغندر قند در دو بازه زمانی ۲۴ و ۴۸ مورد آزمایش قرار گرفت. دربازه زمانی ۲۴ ساعت قارچpochonia ،Paecilomyces ،Trichodermaجدایه۱۱۲۱و۱۱۲۹ و۵۴۳ به ترتیب۹۶/۶۶و۶۳/۳۸و۸۸/۸۸ و۵۹/۶۲و۵۰/۵۵درصد و همچنین در بازه زمانی ۴۸ ساعت به ترتیب ۱۰ و۸۶/۶۶و۹۰وه۹۳/۳۳و۶۶/۱۱درصد روی مرگ ومیر لاروها اثر داشتند. نتایج این آزمایش نشان داد که قارچTrichodermaپتانسیل خوبی برای کنترل این نماتد دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.