ارزش غذایی و درمانی حلوای جوزی اصلاح شده با هیدروکلوئید ها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزش غذایی و درمانی حلوای جوزی اصلاح شده با هیدروکلوئید ها دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزش غذایی و درمانی حلوای جوزی اصلاح شده با هیدروکلوئید ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزش غذایی و درمانی حلوای جوزی اصلاح شده با هیدروکلوئید ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزش غذایی و درمانی حلوای جوزی اصلاح شده با هیدروکلوئید ها :
تعداد صفحات :۲۱
چکیده مقاله:
حلوای جوزی مورد نظر نوعی فراورده سنتی، مغذی و بومی منطقه خراسان خصوصا تربت حیدریه می باشد. که در تهیهآن روغن به کار برده نمی شود و از گردو و عصاره گیاه چوبک، سفیده تخم مرغ و همچنین به جای شکر از شیره انگوراستفاده می شود که برای اصلاح ویژگی های حسی آن می توان از هیدروکلوئید ها استفاده نمود. به لحاظ خواصارزشمند تک تک مواد تشکیل دهنده این حلوا (نوع سنتی) از گذشته های دور مورد توجه بوده زیرا گذشته از مغذی ومقوی بودن، از دیدگاه طب سنتی (ایرانی- اسلامی) نیز دارای خواص طبی و دارویی زیادی بوده است که با افزودن هیدروکلوئید ها به عنوان مکمل خواص ذکر شده بیش از پیش بهبود می یابد. در این مقاله سعی می شود ضمن گردآوری خواص مواد ذکر شده به بیان ارزش غذایی و دارویی این حلوا از دیدگاه طب ایرانی اسلامی آن پرداخته شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.