بررسی و ارزیابی جایگاه نظام شهری و حاکمیت نخست شهری استان سیستان و بلوچستان با تاکید بر نقش منطقه آزاد چابهار


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و ارزیابی جایگاه نظام شهری و حاکمیت نخست شهری استان سیستان و بلوچستان با تاکید بر نقش منطقه آزاد چابهار دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و ارزیابی جایگاه نظام شهری و حاکمیت نخست شهری استان سیستان و بلوچستان با تاکید بر نقش منطقه آزاد چابهار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و ارزیابی جایگاه نظام شهری و حاکمیت نخست شهری استان سیستان و بلوچستان با تاکید بر نقش منطقه آزاد چابهار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و ارزیابی جایگاه نظام شهری و حاکمیت نخست شهری استان سیستان و بلوچستان با تاکید بر نقش منطقه آزاد چابهار :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

نظام شهری عبارت است از مجموعه ای از شهرک ها و شهرهای وابسته به یکدیگر که ساختار نظام سکونتگاه های شهری را در یک منطقه یا کشور به وجود می آورند. یکی از مهم ترین مباحث در نظام شهری، چگونگی توزیع فضایی جمعیت است. همچنین طبقه بندی شهرها در نظام شهری بر حسب اهمیت سلسله مراتب نام دارد. که پژوهش حاضر با روش توصیفی-تحلیلی و ماهیت توسعه ای – کاربردی به بررسی موضوع در استان پرداخته است. جهت بررسی موضوع تحقیق از روش های اماری شاخص نخست شهری (Urban Primacy Index)، شاخص گینزبرگ یا چهار شهر(Four City Index) ضریب آنتروپی (Entropy Index)، شاخص دو شهر یا رتبه – اندازه (Rank – Size Rule) و نرم افزاهای Excel و SPSS استفاده گردیده است.که نتایج تحقیق نشان داده است در خصوص شبکه شهری استان سیستان و بلوچستان یک نوع عدم تعادل وجود دارد به عبارتی بزرگ سری و نخست شهری در استان حاکم بوده است؛ همچنین شاخص چهار شهر که مبنای عددی آن ۰.۹۲۳ می باشد که هر چه بیشتر نشان دهنده تسلط نخست شهری می باشد. با بررسی های صورت گرفته بیشترین میزان نخست شهری بر اساس شاخص گینزبرگ، در محدوده مورد مطالعه (۲.۴۶) می باشد. و همچنین میانگین شاخص نخست شهری بر اساس شاخص گینزبرگ در سال های ۱۳۷۵- ۱۳۸۵ برابر (۲.۳) می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.