بررسی و تعیین حرکات تکراری و متناوب اندام های تولید دیادوکوکینزیس دانش آموزان ۷ تا ۱۰ ساله سالم دبستانهای شهر کاشمر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و تعیین حرکات تکراری و متناوب اندام های تولید دیادوکوکینزیس دانش آموزان ۷ تا ۱۰ ساله سالم دبستانهای شهر کاشمر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و تعیین حرکات تکراری و متناوب اندام های تولید دیادوکوکینزیس دانش آموزان ۷ تا ۱۰ ساله سالم دبستانهای شهر کاشمر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و تعیین حرکات تکراری و متناوب اندام های تولید دیادوکوکینزیس دانش آموزان ۷ تا ۱۰ ساله سالم دبستانهای شهر کاشمر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و تعیین حرکات تکراری و متناوب اندام های تولید دیادوکوکینزیس دانش آموزان ۷ تا ۱۰ ساله سالم دبستانهای شهر کاشمر :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

در فرایند تولید گفتار به طور ذاتی، فعالیت های متفاوت موتوری برای تولید یک صوت گفتار یکسان مورد استفاده قرار می گیرد.مکانیزم تولید گفتار از چهار پروسه (۱-پردازش زبان که در آن محتوای گفتار در مرکز زبانی مغز به سمبل های صوتی تبدیل می شود.۲ -تولید فرمان های موتوری که به سمت اندام های صوتی در مرکز موتوری مغز صورت می گیرد.۳ -حرکت هماهنگ اندام های صوتی که بر پایه فرمان های ارسال شده از مرکز موتوری مغز انجام می شود.۴-انتشار هوای فرستاده شده از سمت ریه ها به صورت گفتار) تشکیل شده است. هر کدام از این مراحل در مناطق خاصی از مغز صورت می گیرد. اختلال در هر مرحله موجباختلال در تولید گفتار و همچنی دیادوکوکینزیس( اجرای حرکات متناوب و سریع اندام های تولید) می شود. تکالیف دیادوکوکینزیس در درمان اختلالات گفتاری موثر است. دراین پژوهش سعی شد تا با بررسی دیادوکوکینزیس در کودکان طبیعی ۷تا ۱۰ ساله معیاری از این جنبه در آنها به دست آید. هدف این پژوهش، بررسی و تعیین دیادوکوکینزیس دانشآموزان ۷ تا ۱۰ساله طبیعی دبستانهای شهر کاشمر بود.مواد و روشها: این پژوهش از نوع توصیفی- تحلیلی است که به روش مقطعی انجام پذیرفت، ۲۰۰ دانشآموز ۷ تا ۱۰ ساله (۱۰۰ دختر و ۱۰۰ پسر) در چهار گروه سنی۷ ،۸ ، ۹ و ۱۰ ساله (هر گروه شامل ۵۰ نفر) دبستانهای شهرستان کاشمر به طور تصادفی انتخاب شدند. دانشآموزان باید ۲۰ بار تک هجای متشکل از همخوان و واکه /a /و نیز واکه /u /را جهت تعیین مدت زمان آن، تکرار میکردند.یافتهها: میانگین زمان تکرار تک هجاییها در کودکان ۷ ساله ۰۵/۵ ثانیه، در کودکان۸ ساله ۶۸/۴ ثانیه ، در کودکان ۹ ساله ۴۷/۴ ثانیه در کودکان ۱۰ ساله ۲۳.۴ بود.نتیجهگیری: نتایج این پژوهش نشان داد که سن و نوع واکه گفتاری به کار گرفته شده میتواند روی توانایی دیادوکوکینزیس تاثیربگذارد و این یافتهها باید در تشخیص و درمان اختلالات تولیدی در نظر گرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.