بررسی تاثیر افزودن سطوح مختلف پالپ خرما بر میزان رطوبت، سختی بافت و قابلیت جویدن نان سنگک


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر افزودن سطوح مختلف پالپ خرما بر میزان رطوبت، سختی بافت و قابلیت جویدن نان سنگک دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر افزودن سطوح مختلف پالپ خرما بر میزان رطوبت، سختی بافت و قابلیت جویدن نان سنگک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر افزودن سطوح مختلف پالپ خرما بر میزان رطوبت، سختی بافت و قابلیت جویدن نان سنگک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر افزودن سطوح مختلف پالپ خرما بر میزان رطوبت، سختی بافت و قابلیت جویدن نان سنگک :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

نان سنگگ نسبت به سایر نان های لواش، تافتون، بربری بهتر ومطلوب تر وسالم تر بوده ودرصد املاح و پروتین آن بیشتر است در میان نان های سنتی ایران تنها نانی است که در پخت آن از شعله نیمه مستقیم استفاده می شود. نان سنگک خوب نباید بادکرده یا دو پوسته شود در تهیه این نان آرد کامل و یا آرد با حداقل درجه ۹۳ درصد استفاده می شود. باتوجه به این که خرما محصولی با ارزش غذایی بالا می باشد و از طرفی قیمت مناسبی دارد، می تواند به عنوان یک ماده اولیه در صنایع تبدیلی مواد غذایی مورد توجه قرارگیرد. خرما دارای قندهای طبیعی و فیبرهای رژیمی است و منبع غنی از کربوهیدرات ها می باشد، این میوه دارای شیرینی و طعم متمایز مطبوعی است. در این پژوهش که اثر غنی سازی نان سنگک با ۱، ۳ و ۵ درصد پالپ خرما بررسی شده نتایج بدست آمده نشان داد که رطوبت تیمارهای حاوی پالپ خرما از تیمار شاهد بالاتر بود که این رطوبت با افزایش میزان پالپ خرما بیشتر شد. با افزایش سطح پالپ خرما در راستای افزایش رطوبت، کاهش سختی بافت مشاهده گردید. در رابطه با قابلیت جویدن، این فاکتور در تیمارها نسبت به شاهد بیشتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.