میسان مواجهه مصرف کننده با نگهدارنده سدیم بنسوات ناشی از مصرف دوغ های طعم دار


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 میسان مواجهه مصرف کننده با نگهدارنده سدیم بنسوات ناشی از مصرف دوغ های طعم دار دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد میسان مواجهه مصرف کننده با نگهدارنده سدیم بنسوات ناشی از مصرف دوغ های طعم دار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میسان مواجهه مصرف کننده با نگهدارنده سدیم بنسوات ناشی از مصرف دوغ های طعم دار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن میسان مواجهه مصرف کننده با نگهدارنده سدیم بنسوات ناشی از مصرف دوغ های طعم دار :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

با توجه به گسترش، محبوبیت و مقبولیت و مصرف بالای دوغ های طعم دار در بازار تجارت جهانی و اسیدی بودن دوغ و داشتن شرایط مناسب برای رشد قارچ ها در طول زمان ماندگاری، یکی از بازدارنده های قارچی و باکتریایی مورد استفاده در محصولات تخمیری لاکتیکی، سدیم بنزوات می باشد، اندازه گیری و تعیین مقدار آن در فرآورده به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا انجام شد. جهت بررسی این موضوع ۱۰ ‏نمونه دوغ طعم دار از برندهای تجاری پرمصرف و ۳ ‏دوغ ساده انتخاب و ار روش استاندارد IDF و دستگاه HPLC ‏مجهز به ستون کروماتوگرافی فاز معکوس‏، ‏ODS-C18 (150 ×۴.۶ mm) 5mبرای شناسایی، اندازه گیری و تفکیک دقیق پیک سدیم بنزوات از پیک طعم دهنده ها و کنترل میزان سدیم بنزوات در دوغ های طعم دار استفاده گردید. جداسازی با استفاده از فاز متحرک متانول: بافر فسفات ( pH = 6/7)به نسبت ۹۰:۱۰ ‏و سرعت جریان بهینه (۱/۲ ml/min) در طول موج بهینه ۲۲۷nm ‏انجام شد. حداقل و حداکثر محتوای بنزوات در برندهای مختلف به ترتیب ۱۱/۸۴ ‏و ۴۱/۵۷ ‏میلی گرم بر لیتر بود. ۳۴ ‏درصد از نمونه دوغ های طعم دار فاقد بنزوات به عنوان نگهدارنده بودند و در ۶۸ ‏درصد از نمونه ها که تست بنزوات مثبت شده بود میانگین و انحراف استاندارد غلظت بنزوات ۲۱/۹ ± ۱۰/۳۲میلی گرم بر لیتر به دست آمد. با توجه به نتایج به دست آمده از این تحقیق، میزان مواجهه مصرف کننده با نگهدارنده سدیم بنزوات ناشی از مصرف دوغ های طعم دار بسیار بالاتر از حد قابل قبول دریافت روزانه ( ۵ ‏میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن) می باشد که این مغایر با سازمان های تنظیم کننده بین المللی و ملی می باشد که این نگهدارنده را در غلظت های کم توصیه کرده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.