تاثیر مصرف خوراکی موننسین در هفته های پیرامون زایمان گاو هلشتاین بر حجم، فاکتورهای اقتصادی و عدد یدی چربی شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مصرف خوراکی موننسین در هفته های پیرامون زایمان گاو هلشتاین بر حجم، فاکتورهای اقتصادی و عدد یدی چربی شیر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مصرف خوراکی موننسین در هفته های پیرامون زایمان گاو هلشتاین بر حجم، فاکتورهای اقتصادی و عدد یدی چربی شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مصرف خوراکی موننسین در هفته های پیرامون زایمان گاو هلشتاین بر حجم، فاکتورهای اقتصادی و عدد یدی چربی شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مصرف خوراکی موننسین در هفته های پیرامون زایمان گاو هلشتاین بر حجم، فاکتورهای اقتصادی و عدد یدی چربی شیر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۶

هدف از تحقیق حاضر بررسی تاثیر مصرف موننسین بر فاکتورهای اقتصادی شیر (درصد پروتئین و درصد چربی) و میزان اسیدهای چرب غیر اشباع چربی شیر در هفته های نخست شیردهی در سیزده راس گاو هولشتاین بالغ از سه هفته پیش از زایمان بود. گاوها بر اساس تعداد زایش به دو بلوک تصادفی شاهد و تیمار تقسیم شدند. جیره گاوهای هر دو گروه مشابه بود. به جیره گروه آزمایش، به ازای هر راس گاو، موننسین به میزان ۳۴۰mg/day در طی سه هفته آخر آبستنی، ۱۶۰-۴۸۰mg/day در طی ۱۴ روز نخست شیردهی و ۳۵۰mg/day در روز در روزهای ۱۵ تا ۳۵ بعد از زایمان اضافه شد. نمونه شیر در روزهای ۱۵، ۲۵، ۳۵ و ۴۵ پس از زایش اخذ و درصد پروتئین، درصد چربی و عدد یدی چربی شیر اندازه گیری شد. حجم شیر در سه ماه اول شیردهی و حجم استاندارد شیر تولیدی تا آخر دوره شیردهی اندازه گیری شد. داده های بدست آمده با استفاده از نرم آفزار آماری SPSS و آزمون های آماری repeated measures ANOVA و Independent t -test تجزیه و تحلیل شدند. تفاوت معنی داری در میانگین تولید شیر در ماه های اول، دوم و سوم شیردهی و تولید استاندارد شیر در طول دوره شیردهی در گروه های شاهد و تیمار دیده نشد (p>0.01). روند عادی کاهش پروتئین و چربی شیر در هفته های پس از زایمان در هر دو گروه دیده شد. در گروه تیمار روند کاهش پروتئین کندتر بود. میزان پروتئین شیر در گروه های شاهد و تیمار در نمونه گیری های متوالی تفاوت معنی داری نداشت (p<0.01). در گروه تیمار میزان چربی شیر از روز ۲۵ شیردهی به بعد رو به افزایش گذاشت به طوری که در روز ۴۵ پس از زایمان میزان آن در گروه تیمار به طور معنی داری بیشتر از گروه شاهد بود. عدد یدی چربی شیر در گروه تیمار پیوسته بالاتر از گروه شاهد بود ولی این تفاوت معنی دار نبود. تحقیق حاضر نشان داد مصرف موننسین در دوره انتقالی تاثیر سویی بر حجم شیر، میزان پروتئین، چربی و کیفیت چربی آن ندارد.

کلید واژه: موننسین، گاو، شیر، پروتئین، چربی، عدد یدی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.