بررسی تاثیر کلرورکلسیم بر خواص کیفی دو نوع گلابی (درگزی و قندی)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر کلرورکلسیم بر خواص کیفی دو نوع گلابی (درگزی و قندی) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر کلرورکلسیم بر خواص کیفی دو نوع گلابی (درگزی و قندی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر کلرورکلسیم بر خواص کیفی دو نوع گلابی (درگزی و قندی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر کلرورکلسیم بر خواص کیفی دو نوع گلابی (درگزی و قندی) :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

کلسیم یکی از مهمترین عناصر معدنی است که در بهبود کیفیت، سفتی پوست و عمر انباری میوه موثراست. میوه های با مقادیر بالای کلسیم در مقابل بیماری های قارچی مقاوم ترند و قابلیت حمل و نقل بهتری دارند و در شرایط مساعد مدت بیشتری باقی می مانند. کلسیم درپایداری دیواره سلولی وغشاء پلاسمایی نقش اساسی به عهده دارد. درتیغه میانی کلسیم تقریبا بطور تعویض نشدنی به گروه های کربوکسیل اسید گالاکتورونیک چسبیده و باعث پایداری آنها می شود. به منظور بررسی تأثیر کلرور کلسیم برخواص کیفی وانباری دورقم گلابی در منطقه بردسیر، میوه های گلابی رقم درگزی و قندی آزمایشی به صورت غوطه وری بعداز برداشت انجام پذیرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل: شاهد، محلول ۰/۵ و ۱ و ۱/۵ درصد کلرید کلسیم از درختان کاملا بارده دو رقم گلابی درگزی و قندی به اجرا در آمد. این مرحله شامل غوطه وری به مدت ۵ دقیقه باسطوح صفر، ۰/۵ و ۱ و ۱/۵ درصد کلسیم برروی میوه های تیمارشده بود. بعد از انجام غوطه وری، کلیه میوه ها درسردخانه قرارداده شدند. عملیات توزین میوه ها، هر ۱۵ روز یکبارصورت گرفت. آزمایشات بعداز برداشت میوه ها و همچنین بعداز پایان دوره انبارداری انجام شد. بررسی های آماری نشان داد که افت رطوبتی در دورقم گلابی درگزی و قندی اثر معنی داری را نشان داد. مواد جامد محلول (TSS) دردورقم گلابی درگزی وقندی تغییر معنی داری بود. TA دردورقم گلابی درگزی و قندی اثر معنی دار نبود. سفتی بافت دردورقم گلابی درگزی وقندی تغییر معنی داری را نشان داد. پس از طی دوره انبارداری غوطه وری دورقم گلابی درگزی وقندی در تیمارهای مختلف PH اثر معنی دارنبود. بهترین زمان نگهداری از ۱۵ شهریور تا ۱۵ آبان می باشد. بهترین رقم از نظر خواص کیفی و انباری درگزی است. بهترین غلظت، برروی خواص کیفی و انباری گلابی، غلظت ۱درصد کلرورکلسیم می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.