بررسی اثر سجده میکربی عصاره آویشن روی خواص پنیر


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر سجده میکربی عصاره آویشن روی خواص پنیر دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر سجده میکربی عصاره آویشن روی خواص پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر سجده میکربی عصاره آویشن روی خواص پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر سجده میکربی عصاره آویشن روی خواص پنیر :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

شیر و فراورده های آن به ویژه فراورده های تخمیری شیر ، از مواد غذایی فرا سودمند با اهمیت به شمار می آیند. یکی از موارد با اهمیت در انتخاب و تولید غذاهای فراسودمند ، ایمن بودن و بی خطر بودن مصرف آن هاست. پنیر یکی از فراورده های غذایی است که از شیر تخمیر شده تهیه می شود. برای اجرای تحقیق اثر افزودن اسانس آویشن در مقادیر ۰/۰۵ ، ۰/۰۷ و ۰/۰۹ گرم برای پنیر با یکدیگر و با نمونه شاهد مقایسه شده است. غلظت های مختلف استان به عنوان متغیر ثابت و تعداد میکروب ها و میزان اکسیداسیون (کمی) به عنوان متغیر وابسته در نظر گرفته شده است. داده های مورد نیاز از روش آزمایشگاهی به دست آمده است. نتایج حاکی از آنست که استفاده از عصاره آویشن سبب افزایش میزان اسیدیته ، افزایش میزان رطوبت، کاهش میزان نمک، کاهش میزان ازت محلول در آب، کاهش میزان ازت غیر پروتئینی، کاهش تعداد باکتری های کل، کاهش تعداد باکتری های سرماگرا و کاهش تعداد کپک و محکم رها می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.