نان مسطح غنی شده با سبوس برنج و دارچین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
نان مسطح غنی شده با سبوس برنج و دارچین دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد نان مسطح غنی شده با سبوس برنج و دارچین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نان مسطح غنی شده با سبوس برنج و دارچین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن نان مسطح غنی شده با سبوس برنج و دارچین :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
امروزه یکی از روش های مورد استفاده برای بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و غنی سازی نان استفاده از منابع مختلف فیبری مانند سبوس برنج است. در این مطالعه به بررسی اثرات جایگزین نمودن مقادیر ۰، ۳، ۵، ۷ درصد سبوس برنج به نمونه آرد ( ۸۱ درصد استخراج ) بر ویژگی رئولوژیکی خمیر کیفیت نهایی نان حاصل می پردازیم. همچنین اثرات ضد کپکی اسانس دارچین بر روی نان مسطح غنی شده و سبوس برنج را در چهار سطح ( ppm2000، ۶۰۰، ۸۰۰، ۱۰۰۰ ) مورد بررسی قرار می دهیم. آزمون در قالب فاکتوریل در سه مرکز انجام گرفت. سپس نمونه های شاهد و تیمار را هر سه روز به مدت ۹ روز از نظر آلودگی قارچی و ویژگی حسی بارگیری و مورد ارزیابی قرار گرفت. مشاهده شد بین گروه های شاهد و گروه های مختلف دارای اسانس از لحاظ میکروبی اختلاف وجود دارد. (p<0/05%) در ضمن با افزایش درصد سبوس برنج نان غنی حاصل بافت سست تری داشته و نان های حاوی درصد بیشتری سبوس برنج دیرتر ترکیب شدند و نتایج ازمون فارینوگراف نشان داد با افزایش درصد سبوس برنج در آرد اندیس والوریمتری، جذب آب و زمان گسترش خمیر افزایش و مقاومت خمیر به اختلاط کاهش یافت و در ضمن آزمون حسی اختلاط ۵ درصد سبوس برنج بیشترین امتیاز پذیرش کلی را بدست آورد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.