بررسی ارزش غذایی دو گونه مرتعی درمنه کوهی و درمنه خراسانی در مراحل مختلف فنولوژی ( مطالعه موردی : مراتع شهرستان بیرجند )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارزش غذایی دو گونه مرتعی درمنه کوهی و درمنه خراسانی در مراحل مختلف فنولوژی ( مطالعه موردی : مراتع شهرستان بیرجند ) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارزش غذایی دو گونه مرتعی درمنه کوهی و درمنه خراسانی در مراحل مختلف فنولوژی ( مطالعه موردی : مراتع شهرستان بیرجند )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارزش غذایی دو گونه مرتعی درمنه کوهی و درمنه خراسانی در مراحل مختلف فنولوژی ( مطالعه موردی : مراتع شهرستان بیرجند )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارزش غذایی دو گونه مرتعی درمنه کوهی و درمنه خراسانی در مراحل مختلف فنولوژی ( مطالعه موردی : مراتع شهرستان بیرجند ) :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

علوفه مراتع، منبع اصلی مواد غذایی برای دام های چرا کننده است. به همین دلیل؛ شناخت چگونگی و مقدار رشد علوفه، الگوی تولید علوفه، عوامل مؤثر بر تولید و کیفیت علوفه مرتع، از ملزمات تغذیه دام و برنامه ریزی خوراک دهی دام در مرتع است. در این تخقیق پس از شناسایی و مشخص نمودن رویشگاه دو گیاه درمنه کوهی و درمنه خراسانی در مراتع استپی شهرستان بیرجند، ارزش غذایی آنها در سه مرحله فنولوژی شامل : رشد رویشی، گلدهی و بذردهی مورد بررسی قرار گرفت. شاخص های مرثر بر ارزش غذایی در آزمایشگاه اندازه گیری شدند. تجزیه آماری داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS و با روش GLM انجام شد و برای مقایسه میانگین ها از آزمون دانکن با سطح احتمال ( ۵ درصد) استفاده شد. نتایج نشان دادکه اثر اصلی گونه بر روی خصوصیات مثل، Moisture، DM در سطح ۰/۰۵ و بر روی خصوصیات N، CP،EE،Ash،P،NDF،ME در سطح ۰/۰۱ معنی دار شده است. همین طور اثر اصلی مرحله بر روی P در سطح احتمال ۰/۰۱ معنی دار شده و در خصوص سایر خصوصیات کیفی از قبیل NDF، P، Ca، Ash، EE، EE، N و ME اثر متقابل گونه و مرحله فنولوژی در سطح ۰/۰۱ معنی دار شد. اما اثر متقابل گونه در مرحله بر روی خصوصیات مثل NDF، Ca، Ash، EE، CP، N در سطح ۰/۰۱ و ME در سطح ۰/۰۵ معنی دار شد. این نتایج بیانگر این است که ازش غذایی این دو گونه مرتعی در طول مراحل مختلف رشد تغییر کرده و کیفیت غذایی آن تحت تأثیر عوامل محیطی قرار دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.