مقاله کلید پنجگانه غذای سالم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کلید پنجگانه غذای سالم دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کلید پنجگانه غذای سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کلید پنجگانه غذای سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کلید پنجگانه غذای سالم :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

مشکل سلامت بشر در طول تاریخ وجود غذای ناسالم است که مشکل جدیدی نیست حکومت های تمام دنیا در جهت بهبود سلامتی عرضه غذا فعالیت کرده اند ولی مشکل بیماری ناشی از غذا یک مساله مهم است در حال حاضر بیش از دویست بیماری منتشر شده از غذا منتقل می شود سازمان بهداشت جهانی WHO از مدتها پیش به ضرورت اموزش افرادی که با غذا ارتباط دارند درباره مسئولیت آنها برای سلامت غذا اگاه بوده است دراوایل دهه ۹۰ WHO ده قانون طلایی برای تهیه غذای سالم ایجاد کرد که بطور وسیع تکثیر و تفسیر شده است پیامهای اصلی کلیدهای پنجگانه برای غذای سالم تر شامل موارد زیر است : تمیز نگهداشتن، جداکردن مواد خام و پخته شده ، پختن بطور کامل، نگهداشتن غذا دردماهای مطمئن ، استفاده کردن از ابو مواد خام سالم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.