آنالیز کمی روغن دانه بنه Pistacia atlantica var mutica در شهرستان بویر احمد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
آنالیز کمی روغن دانه بنه Pistacia atlantica var mutica در شهرستان بویر احمد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد آنالیز کمی روغن دانه بنه Pistacia atlantica var mutica در شهرستان بویر احمد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آنالیز کمی روغن دانه بنه Pistacia atlantica var mutica در شهرستان بویر احمد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن آنالیز کمی روغن دانه بنه Pistacia atlantica var mutica در شهرستان بویر احمد :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
گونه بنه Pistacia atlantica متعلق به خانواده آماکاردیاسه Anacardiaceae است این گیاه بومی ایران است و به عنوان یک گیاه دارویی استفاده می شود میوه حدود ۸ میلی متر طول و ۶ میلی متر عرض دارد و داری یک دانه منفرد است یک روغن خوراکی از دانه به دست می آید هدف:این مطالعه به منظور تعیین میزان روغن و ترکیب اسیدهای چرب دانه بنه رشد کرده در شهرستان بویر احمد انجام شد جهت تعیین میزان روغن و ترکیب اسیدهای چرب دانه بنه از روش سوکسله و کروماتوگرافی گازی GC استفاده شد مقدار روغن بدست آمده از دانه بنه ۵۳ درصد بوده بر اساس نتایج حاصل از تجزیه اسیدهای چرب توسط دستگاه کروماتوگرافی گازی GC 10 اسید چرب عمده در دانه بنه شناسایی شد اولئیک اسید با ۵۳/۸۳ درصد و لینوئیک اسید با ۳۲/۵۵ درصد درصد عمده ترین اسیدهای چرب غیر اشباع و پالمیتیک اسید با ۹/۵۷ درصد عمده ترین اسید چرب اشباع شناخته شده روغن بودند سایر اسیدهای چرب شناسایی شده شامل لوریک اسید میرستیک اسید پالمیتولئیک اسید مارگاریک اسید استئاریک اسید لینولنیک اسید و ایکوزانوئیک اسید بودند رژیم غنی از اولئیک اسید در دیابت نوع ۲ مقاومت انسولین را کاهش و اتساع عروق وابسته به اندوتلیوم را به حالت اولیه برگرداند و دانه بنه سرشار از اولئیک اسید می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.