تاثیر نسبت های مختلف خوراک بر میزان تبدیل و گزینش پذیری CO 4CH O2H و ۲CO در فرایند ریفورمینگ پروپانول
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر نسبت های مختلف خوراک بر میزان تبدیل و گزینش پذیری CO 4CH O2H و ۲CO در فرایند ریفورمینگ پروپانول دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر نسبت های مختلف خوراک بر میزان تبدیل و گزینش پذیری CO 4CH O2H و ۲CO در فرایند ریفورمینگ پروپانول کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر نسبت های مختلف خوراک بر میزان تبدیل و گزینش پذیری CO 4CH O2H و ۲CO در فرایند ریفورمینگ پروپانول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر نسبت های مختلف خوراک بر میزان تبدیل و گزینش پذیری CO 4CH O2H و ۲CO در فرایند ریفورمینگ پروپانول :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
گاز سنتز ۱ مخلوطی از گازهای هیدروژن و مونوکسیدکربن میباشد که معمولاً شامل دیاکسیدکربن به عنوان یک ماده افزودنی میباشد. برای تولید گاز سنتز مواد اولیه متفاوتی استفاده شده است که شامل گاز طبیعی )متان،پروپان،..(، هیدروکربنها، ذغالسنگ و غیره میباشند. در این پژوهش فرآیند ریفورمینگ پروپانول، برای تولید هیدروژن و گاز سنتز با نسبت مطلوب /CO)2(H مورد توجه قرار می گیرد. برای ارزیابی ترمودینامیکی این فرآیند و بدستآوردن شرایط بهینه عملیاتی از نقطه نظر تعادل ترمودینامیکی، محاسبات ترمودینامیکی با استفاده از روش حداقل سازی انرژی آزاد گیبس سیستم و با استفاده از نرم افزار CHEMKIN استفاده گردید.همچنین از نسبتهای مختلف خوراک اولیه شامل ۲CO ، ۲O ، O2H و ۷H3C 03- 0033 کلوین و در فشار ۳ – در محدوده دمایی ۰۳۳ اتمسفر، برای تولید هیدروژن و گاز سنتز استفاده استفاده شد که در نهایت مشخص گردید که مناسب ترین نسبت خوراک در محدوده دمایی ۳۰۰K الی ۱۵۰۰K برابر با =۳/۴/۱/۱۲/CO2O/ O2RO/ H می باشد که بیشترین تولید محصول را در بر خواهد داشت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.