مقاله بررسی وعملکرد وی پروتین ها به عنوان پوشش دهنده های طبیعی درماندگاری میوه جات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وعملکرد وی پروتین ها به عنوان پوشش دهنده های طبیعی درماندگاری میوه جات دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وعملکرد وی پروتین ها به عنوان پوشش دهنده های طبیعی درماندگاری میوه جات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وعملکرد وی پروتین ها به عنوان پوشش دهنده های طبیعی درماندگاری میوه جات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وعملکرد وی پروتین ها به عنوان پوشش دهنده های طبیعی درماندگاری میوه جات :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
وی پروتئین ها محصول فرعی کارخانه های تولید پنیر میباشد،حاوی مقادیر زیادی پروتئین هایی با ارزش تغذیه ای بالا ،که پروتئین های سرمی یا محلول ویا آب پنیری نامیده می شوند. وی پروتین ها یکی از انواع بیوپلی مرها هستند و قابلیت فیلمسازی خوبی دارند.پوشش ها وفیلم های طبیعی ازجمله بسته بندی های زیست تخریب هستندکه تمایل به استفاده ازآنهابه به دلیل دارا بودن موادطبیعی وعدم ایجادآلودگی های زیست محیطی درصنعت ،روزبه روزدرحال افزایش می باشد. علت این که ازپودرآب پنیرwp برای پوشش دهی استفاده می شود این است که رفتارمناسب این پوشش درمقابل اکسیژن جلوگیری ازکاهش یاافزایش عطرآروما،ازمحاجرت روغن درغذاپیش گیری کرده وازتغییرات عمده وزیادرطوبت نسبی جلوگیری می کند. باعث کاهش قهوه ای شدن آنزیمی می شود .مقاوت ورفتارمکانیکی صورت گرفته توسط این پوشش آن را ازبقیه پوشش ها متمایزمی کندوازفسادوتخریب ناشی ازصدمات مکانیکی رابه حداقل می رساندوباعث افزایش ماندگاری محصولات نظیرتکه های سیب وگلابی می گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.