مقایسه تراکم ودرصد پوشش گونه شاخص مرتعی ( Astragalus gossypinus )در دو دامنه شمالی وجنوبی (مطالعه موردی: مراتع آریز سنندج)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تراکم ودرصد پوشش گونه شاخص مرتعی ( Astragalus gossypinus )در دو دامنه شمالی وجنوبی (مطالعه موردی: مراتع آریز سنندج) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تراکم ودرصد پوشش گونه شاخص مرتعی ( Astragalus gossypinus )در دو دامنه شمالی وجنوبی (مطالعه موردی: مراتع آریز سنندج)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تراکم ودرصد پوشش گونه شاخص مرتعی ( Astragalus gossypinus )در دو دامنه شمالی وجنوبی (مطالعه موردی: مراتع آریز سنندج)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تراکم ودرصد پوشش گونه شاخص مرتعی ( Astragalus gossypinus )در دو دامنه شمالی وجنوبی (مطالعه موردی: مراتع آریز سنندج) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

هیچ موجودی بدون وابستگی به محیط اطراف و به صورت مجزا زندگی نمی کند. هر موجود زنده را باید در محیطی حاصل از مجموعه عوامل محیطی بررسی کرد. هدف از این مطالعه مقایسه تراکم و درصد پوشش Astragalus gossypinus در دو جهت شمالی و جنوبی است. بدین منظور اقدام به نمونه گیری در منطقه گردید. نمونه برداری به روش تصادفی سیستماتیک با – استقرار پلات ها در امتداد ۴ ترانسکت ۳۰۰ متری انجام گرفت. در داخل پلات ها تراکم، درصد پوشش، درصد شیب، ارتفاع و خاک ( عمق ریشه دوانی گیاهان) نیز به صورت تصادفی و ویژگی های P، Caco3T N ,EC ,pH k ، ماده آلی و بافت خاک به روش های آزمایشگاهی اندازه گیری شد. برای بررسی تراکم و درصد پوشش )متغیر وابسته( در ارتباط با عوامل فیزیوگرافی و ادافیکی (متغیر مستقل) از تحلیل رگرسیون چند متغیره استفاده شد. نتایج نشان داد که رابطه خطی میان تراکم ودرصد پوشش با عوامل خاکی، شیب و ارتفاع وجود دارد. در این میان عوامل خاکی نقش بیشتری در تبین واریانس تغییراتتراکم و درصد پوشش نسبت به شیب و ارتفاع دارد. در واقع شیب و ارتفاع تاثیر معنی داری بر تراکم و درصد پوشش ندارند.نتایج حاصل از مقایسه بتاها حاکی از آن است که با مقایسه بتاها (شیب های دو خط رگرسیون) تراکم و درصد پوشش گونه گون سفید با عوامل خاکی )رس، فسفر و اسیدیته( در هر دو دامنه، اختلاف معنی داری در سطح ۱% دارند. درحاکی که شیبهای دو خط مربوط به ارتفاع و شیب صفر بوده و هیچ گونه اختلافی با هم ندارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.