ارزیابی پرولین، فلاونوئید و کربوهیدرات تحت تأثیرتنش خشکی درگیاه بابونه کبیر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی پرولین، فلاونوئید و کربوهیدرات تحت تأثیرتنش خشکی درگیاه بابونه کبیر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی پرولین، فلاونوئید و کربوهیدرات تحت تأثیرتنش خشکی درگیاه بابونه کبیر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی پرولین، فلاونوئید و کربوهیدرات تحت تأثیرتنش خشکی درگیاه بابونه کبیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی پرولین، فلاونوئید و کربوهیدرات تحت تأثیرتنش خشکی درگیاه بابونه کبیر :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
تنش خشکی عاملی است که تولید و توسعه سطح زیر کشت گیاهان زراعی را در مناطق خشک و نیمه خشک محدود نموده است. در این تحقیق آزمایشها بر پایه روش فاکتوریل کاملا تصادفی میزان پرولین، فلاونوئید و کربوهیدرات گیاه بابونه کبیر اندازهگیری شد. تجزیه آماری دادهها با استفاده از نرم افزار SAS بررسی گردید. نتایج بیانگر این است که تنش خشکی بر میزان پرولین، فلاونوئید و کربوهیدرات اختلاف معنیدار در سطح ۱ درصد دارد و با افزایش تنش خشکی، میزان پرولین، فلاونوئید و کربوهیدرات در گیاه به طور معنی داری افزایش یافتند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.