ارزیابی پرولین، فلاونوئید و کربوهیدرات تحت تأثیرتنش خشکی درگیاه بابونه کبیر


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی پرولین، فلاونوئید و کربوهیدرات تحت تأثیرتنش خشکی درگیاه بابونه کبیر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی پرولین، فلاونوئید و کربوهیدرات تحت تأثیرتنش خشکی درگیاه بابونه کبیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی پرولین، فلاونوئید و کربوهیدرات تحت تأثیرتنش خشکی درگیاه بابونه کبیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی پرولین، فلاونوئید و کربوهیدرات تحت تأثیرتنش خشکی درگیاه بابونه کبیر :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

تنش خشکی عاملی است که تولید و توسعه سطح زیر کشت گیاهان زراعی را در مناطق خشک و نیمه خشک محدود نموده است. در این تحقیق آزمایشها بر پایه روش فاکتوریل کاملا تصادفی میزان پرولین، فلاونوئید و کربوهیدرات گیاه بابونه کبیر اندازهگیری شد. تجزیه آماری دادهها با استفاده از نرم افزار SAS بررسی گردید. نتایج بیانگر این است که تنش خشکی بر میزان پرولین، فلاونوئید و کربوهیدرات اختلاف معنیدار در سطح ۱ درصد دارد و با افزایش تنش خشکی، میزان پرولین، فلاونوئید و کربوهیدرات در گیاه به طور معنی داری افزایش یافتند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.