اثر برخی اسانس های گیاهی بر افزایش طول عمر گلجایی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophillus cv. “Beaumonde)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر برخی اسانس های گیاهی بر افزایش طول عمر گلجایی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophillus cv. “Beaumonde) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر برخی اسانس های گیاهی بر افزایش طول عمر گلجایی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophillus cv. “Beaumonde)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر برخی اسانس های گیاهی بر افزایش طول عمر گلجایی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophillus cv. “Beaumonde)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر برخی اسانس های گیاهی بر افزایش طول عمر گلجایی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophillus cv. “Beaumonde) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

میخک (Dianthus) یکی از گیاهان زینتی مهم است که از دیرباز مورد کشت و کار قرار می گرفته است. این گیاه به صورت گلدانی و شاخه بریده کاربرد داشته و به علت سهولت تولید و قیمت مناسب از نظر اقتصادی ارزش بالایی دارد. به کمک برخی مواد می توان ماندگاری گل های بریدنی را افزایش داد. اخیراض از اسانس ها در کنترل عوامل بیماری زای میوه ها، سبزی ها، گل ها و مواد غذایی استفاده شده است. بر این اساس تحقیق حاضر به منظور بررسی اثر غلظت ها مختلف (صفر، ۲، ۴ و ۶ پی پی ام) اسانس های شوید، زیره و نعناع بر طول عمر گلجایی گل میخک استاندارد رقم Beaumonde به صورت فاکترویل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرارف در آزمایشگاه فیزیولوژی، آموزشکده کشاورزی پسران پاکدشت در سال ۱۳۹۴ صورت گرفت. بر اساس نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده هاف اسانس شوید ۶ پی پی ام با ۲۲/۶۷ روز دارای بیشترین طول عمر گلجایی بود و طول عمر گلجایی را نسبت به شاهد ۹ روز افزایش داد. در اسانس زیره بیشترین طول عمر گلجایی (۱۹/۳۳ روز) در غلظت ۴ پی پی ام حاصل شد. با افزایش غلظت به ۶ پی پی ام طول عمر گلجایی به شدت کاهش یافت. در تیمارهای استفاده شده از اسانس نعناع نتایج بیانگر این بود که غلظت های ۲ و ۴ پی پی ام طول عمر گلجایی را نسبت به شاهد کاهش دادند. لیکن غلظت ۶ پی پی ام باعث افزایش طول عمر گلجایی (۱۴ روز) نسبت به شاهد گردید. اسانس ها دارای خواص ضد میکروبی می باشند که باعث کاهش میزان باکتری ها در محلول گلجایی و آوندها شده و از این طریق از انسداد آوندی جلوگیری می کنند. بنابراین قابل قبول است که اذعان داریم افزایش طول عمر گلجایی به دلیل افزایش میزان جذب محلول، به سبب خاصیت ضد میکروبی اسانس ها می باشد. به طور کلی واضح است که با افزایش جذب آب، میزان رشد، وزن تر و طول عمر افزایش می یابد. زیرا فراهم نمودن آب (توروژسانس مثبت) برای توسعه فیزیکی سلول ها و حمایت از گل های شاخه بریده ضروی است و کمبود آب منجر به پژمردگی گل ها و برگ ها می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.