مقایسه ارقام پیشرفته عدس (Lens culinaris. L) از نظر عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیکی در زراعت دیم


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ارقام پیشرفته عدس (Lens culinaris. L) از نظر عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیکی در زراعت دیم دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ارقام پیشرفته عدس (Lens culinaris. L) از نظر عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیکی در زراعت دیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ارقام پیشرفته عدس (Lens culinaris. L) از نظر عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیکی در زراعت دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ارقام پیشرفته عدس (Lens culinaris. L) از نظر عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیکی در زراعت دیم :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

به منظور مقایسه ارقام پیشرفته عدس از نظر عملکرد دانه و بیولوژیکی در زراعت دیم، تعداد ۱۰ رقم پیشرفته عدس ارسالی از مرکز تحقیقاتی کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین، در شرایط دیم مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آب کوهین در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار کشت گردید. نتایج تجزیه واریانس حاکی معنی دار شدن صفات عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیکی، وزن صد دانه و شاخص برداشت بود. و در مقایسه میانگین به روش دانکن در سطح ۵% بیشترین عملکرد بیولوژیکی ، عملکرد دانه و در هکتار، وزن صد دانه به رقم ILL-7940 به ترتیب به میزان ۳۳۰/۱۸۸۳، ۷۰۰/۵۹۱ کیلوگرم در هکتار و ۵۰/۹ گرم و بیشترین شاخص برداشت مربوط به رقم ILL-10079 به میزان ۷۳/۳۵% بوده و متغیرهای پیشگ.ی بیولوژیکی وزن ۱۰۰ دانه و شاخص برداشت با ضریب مثبت و توجیه ۷/۹۹% تغییرات وارد مدل شدند. در تجزیه خوشه ای به روش وارد ۱۰ رقم بر مبنای صفات اندازه گیری شده در پنج گروه قرار گرفتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.