مقاله مدیریت ریسک تگرگ جهت کاهش پتانسیل خطرپذیری درکشور ( مطالعه موردی محصولات سیب زمینی و برنج )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدیریت ریسک تگرگ جهت کاهش پتانسیل خطرپذیری درکشور ( مطالعه موردی محصولات سیب زمینی و برنج ) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت ریسک تگرگ جهت کاهش پتانسیل خطرپذیری درکشور ( مطالعه موردی محصولات سیب زمینی و برنج )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت ریسک تگرگ جهت کاهش پتانسیل خطرپذیری درکشور ( مطالعه موردی محصولات سیب زمینی و برنج )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت ریسک تگرگ جهت کاهش پتانسیل خطرپذیری درکشور ( مطالعه موردی محصولات سیب زمینی و برنج ) :

تعداد صفحات:۲۶

چکیده:

به منظور دستیابی به مدیریت ریسک تگرگ جهت کاهش خسارات ناشی از آن در کشوردر این مقاله سعی شده است که مناطق مستعد تگرگ بررسی وخسارات ناشی از آن در بخش کشاورزی تعیین و پهنه بندی گردد . در این راستا، ابتدا مرور مختصری بر روی مبانی فیزیکی پدیده تگرگ اعم از فرآیندهای طبیعی بارش، چگونگی تشکیل و رشد تگرگصورت گرفت همراه با ارائه آمار و اطلاعات میزان خسارات ناشی از وقوع پدیده تگرگ برای محصولات سیب زمینی و برنج و همچنین راه کارهای کاهش خطر پذیری تگرگ در بخش کشاورزی مورد بحث قرارگرفت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.