اولویت بندی معیار های توسعه گردشگری جهت مدیریت اکوتوریسم در شهرهای تاریخی-فرهنگی با استفاده از تکنیک تاپسیس (مطالعه موردی: شهرستان نیشابور)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اولویت بندی معیار های توسعه گردشگری جهت مدیریت اکوتوریسم در شهرهای تاریخی-فرهنگی با استفاده از تکنیک تاپسیس (مطالعه موردی: شهرستان نیشابور) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اولویت بندی معیار های توسعه گردشگری جهت مدیریت اکوتوریسم در شهرهای تاریخی-فرهنگی با استفاده از تکنیک تاپسیس (مطالعه موردی: شهرستان نیشابور)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اولویت بندی معیار های توسعه گردشگری جهت مدیریت اکوتوریسم در شهرهای تاریخی-فرهنگی با استفاده از تکنیک تاپسیس (مطالعه موردی: شهرستان نیشابور)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اولویت بندی معیار های توسعه گردشگری جهت مدیریت اکوتوریسم در شهرهای تاریخی-فرهنگی با استفاده از تکنیک تاپسیس (مطالعه موردی: شهرستان نیشابور) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

در این پژوهش اولویت بندی معیارهای توسعه گردشگری جهت مدیریت اکوتوریسم در شهرهای تاریخی-فرهنگی با استفاده از تکنیک تاپسیس مورد تحقیق قرار گرفت. جامعه ی آماری که تحقیق بر روی آن انجام شد بازدیدکنندگان از جاذبه های طبیعی شهرستان نیشابور می باشند. تحقیق حاضر ازنظر هدف جزو تحقیقات کاربردی بوده و از نظر نحوه گردآوری اطلاعات و داده ها توصیفی می باشد. از سوی دیگر به این دلیل که محقق با استفاده از نمونه گیری اقدام به جمع آوری داده ها نموده و با استفاده از روش های تحلیل آماری، داده ها را تحلیل و نتایج را به جامعه تعمیم داده است. جزء تحقیقات پیمایشی به حساب می آید. در بررسی صورت گرفته در این پژوهش جاذبه های طبیعی ذیل به ترتیب از نظر گردشگران برای توسعه ی اکورتوریسم منطقه به ترتیب مشخص و ممتاز می باشد: ۱-معدن فیروزه۲-قله بینالود۳-جنگل درختان ارس و روستاهای نیشابور۴-غار ابراهیم ادهم۵-منطقه ی شکار ممنوع رئیسی منطقه ی برف ریز و باغ ها و عمارات نیشابور۶- پناهگاه حیات وحش حیدری به طور کلی نتایج نشان می دهد که سطح بندی جاذبه ها می تواند باعث حفظ و توسعه ی مناطق بشود، همچنین منطقه ی مورد نظر با مشکلات مدیریتی و عدم برنامه ریزی صحیح روبه رو است. شهرستان نیشابور دارای جاذبه های اکوتوریستی فراوانی است وبا اینکه این شهرستان دارای جاذبه های تاریخی-فرهنگی است و این جاذبه ها دلیل اصلی سفر به منطقه است ولی وجود جاذبه های طبیعی نیز می تواند گردشگران زیادی را وارد منطقه ی مورد مطالعه نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.