مکان یابی فضاهای سبز شهری بر حسب سلسله مراتب عملکردی با استفاده از (GIS) و (AHP) (نمونه موردی: منطقه ۱۰ شهرداری تهران)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مکان یابی فضاهای سبز شهری بر حسب سلسله مراتب عملکردی با استفاده از (GIS) و (AHP) (نمونه موردی: منطقه ۱۰ شهرداری تهران) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مکان یابی فضاهای سبز شهری بر حسب سلسله مراتب عملکردی با استفاده از (GIS) و (AHP) (نمونه موردی: منطقه ۱۰ شهرداری تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مکان یابی فضاهای سبز شهری بر حسب سلسله مراتب عملکردی با استفاده از (GIS) و (AHP) (نمونه موردی: منطقه ۱۰ شهرداری تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مکان یابی فضاهای سبز شهری بر حسب سلسله مراتب عملکردی با استفاده از (GIS) و (AHP) (نمونه موردی: منطقه ۱۰ شهرداری تهران) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

کاربری فضای سبز نقش عملکردی مهمی را بوسیله فراهم کردن ارزش های اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی در جهت رشد و توسعه شهری و منطقه ای فراهم می کند. در این تحقیق ابتدا به منظور مشخص شدن چگونگی توزیع فضای سبز در منطقه ۱۰ شهرداری تهران، پراکندگی این کاربری با استفاده از GIS و استانداردهای شهری، تحلیل و ارزیابی شد و مشخص گردید که این منطقه از توزیع مناسب فضای سبز برخوردار نیست. سپس این پژوهش با ارائه یک الگو مناسب به دنبال استقرار و توزیع بهینه کاربری فضای سبز در منطقه می باشد. بدین منظور با در نظر گرفتن معیارهایی چون واقع شدن در کاربری های مستعد، دوری از کاربری های ناسازگار، نزدیکی به راه های اصلی، دوری از فضاهای سبز موجود، نزدیکی به مراکز محله و ناحیه، نزدیکی به کاربری های سازگار و واقع شدن در شیب مناسب، مکان یابی بهینه این کاربری تعیین و تبیین شد. به منظور الگوسازی، به هر کدام از معیارهای اطلاعاتی بر اساس میزان اهمیت آنها با استفاده از مدل AHP وزن مناسبی اختصاص داده شد. نهایتاً با بهره گیری از نتایج حاصل از تلفیق لایه های اطلاعاتی، زمین های منطقه برای انتخاب مکان مناسب جهت ایجاد کاربری فضای سبز در ۵ دسته از خیلی ضعیف تا خیلی مناسب تقسیم بندی گردید؛ از میان زمین های دسته مناسب و با تفکیک این مناطق در دو مقیاس همسایگی و محله، ایجاد فضای سبز در این دو مقیاس پیشنهاد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.