منبع یابی و تصمیمات موجودی یکپارچه با درنظرگرفتن خرابی های منبع با رویکرد ترکیبی شبیه سازی، MOPSO و TOPSIS


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 منبع یابی و تصمیمات موجودی یکپارچه با درنظرگرفتن خرابی های منبع با رویکرد ترکیبی شبیه سازی، MOPSO و TOPSIS دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد منبع یابی و تصمیمات موجودی یکپارچه با درنظرگرفتن خرابی های منبع با رویکرد ترکیبی شبیه سازی، MOPSO و TOPSIS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی منبع یابی و تصمیمات موجودی یکپارچه با درنظرگرفتن خرابی های منبع با رویکرد ترکیبی شبیه سازی، MOPSO و TOPSIS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن منبع یابی و تصمیمات موجودی یکپارچه با درنظرگرفتن خرابی های منبع با رویکرد ترکیبی شبیه سازی، MOPSO و TOPSIS :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

در این پژوهش به بررسی مسئله یکپارچه منبع یابی و سیاست موجودی پرداخته شده است. سپس ابزاری جدید برای انتخاب پاسخ برتر معرفی شده است. در بازار رقابتی امروز منبعیابی از مهم ترین مسائل تصمیم گیری راهبردی سازمان هاست. از طرفی بسیاری از سازمان ها حجم عظیمی از سرمایه خود را در قالب موجودی نگهداری می کنند، لذا تصمیمات تاکتیکی کنترل موجودی و انتخاب سیاست بهینه موجودی تأثیر شایانی بر هزینه آن ها خواهند داشت. تاکنون تحقیقات کمی در حوزه یکپارچه سازی منبع یابی و سیاست موجودی صورت گرفته است. در مسائل واقعی محاسبه دقیق هزینه کمبود موجودی امری دشوار است. برای رفع این مشکل در این پژوهش، تعداد کمبود به عنوان هدفی مجزا در نظر گرفته شد. در دنیای واقعی تقاضای کارخانه ها و خرابی تامین کنندگان، احتمالی هستند و از طرفی به دلیل پیچیدگی مسئله نمی توان صرفا با روش های آماری تحلیل حساسیت سیستم را به انواع خرابی سنجید؛ لذا برای محاسبه تخمین هدف از شبیه سازی استفاده گردید. مسئله مطرح شده در این پژوهش از نوع NP-Hard است؛ بنابراین برای یافتن جواب بهینه مسئله از روش فراابتکاری انبوه ذرات چندهدفه استفاده شد. برای آزمون مدل و الگوریتم ارائه شده، یک مسئله آزمایشی طراحی شد و پس از تخمین جبهه پارتو، با کمک تکنیک TOPSIS جواب برتر از بین جواب های جبهه پارتو انتخاب گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.