مقاله بررسی رشد و ‌عملکرد خیار (.Cucumis sativus L) و بامیه (.Abelmoschus esculentus L) در روش کشت مخلوط


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رشد و ‌عملکرد خیار (.Cucumis sativus L) و بامیه (.Abelmoschus esculentus L) در روش کشت مخلوط دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رشد و ‌عملکرد خیار (.Cucumis sativus L) و بامیه (.Abelmoschus esculentus L) در روش کشت مخلوط  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رشد و ‌عملکرد خیار (.Cucumis sativus L) و بامیه (.Abelmoschus esculentus L) در روش کشت مخلوط،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رشد و ‌عملکرد خیار (.Cucumis sativus L) و بامیه (.Abelmoschus esculentus L) در روش کشت مخلوط :

مقاله بررسی رشد و ‌عملکرد خیار (.Cucumis sativus L) و بامیه (.Abelmoschus esculentus L) در روش کشت مخلوط که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه ۸۹ تا ۱۰۰ منتشر شده است.
نام: بررسی رشد و ‌عملکرد خیار (.Cucumis sativus L) و بامیه (.Abelmoschus esculentus L) در روش کشت مخلوط
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بامیه
مقاله خیار
مقاله کشت مخلوط
مقاله غلظت عناصر
مقاله نسبت برابری زمین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی اثر متقابل کشت مخلوط خیار و بامیه، آزمایشی به مدت یکسال زراعی (۱۳۸۷) در شهرستان نوشهر، به‎صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک ‎های کامل تصادفی در چهار تکرار اجرا شد. تیمارهای الگوی کشت در چهار سطح: کشت خالص خیار یا بامیه، کشت بامیه داخل ردیف خیار، کشت بامیه بین ردیف ‎های خیار و الگوی کشت بامیه بین و داخل ردیف ‎های خیار و تیمارهای تراکم در سه سطح (فاصله کشت بین بوته ۲۰‌، ۳۰ و ۴۰ سانتی ‎متر) بودند. صفات رویشی و عملکرد، غلظت عناصر پتاسیم، فسفر، کلسیم و نیتروژن در تیمارهای آزمایشی مورد مقایسه قرار گرفتند. نتایج آزمایش نشان داد که در بوته ‎های خیار، کشت مخلوط باعث افزایش غلظت عناصر کلسیم (۱۹%)، پتاسیم (۱۲%)، عملکرد (۱۲%) و کاهش غلظت نیتروژن (۱۲%)، تعداد شاخه فرعی (۲۳%) و سطح برگ (۱۵%) شد. برای بامیه، کشت مخلوط باعث افزایش غلظت عناصر فسفر (۳%)، نیتروژن (۱۶%)، سطح برگ بوته (۴۱%)، وزن‎ تر بوته (۲۶%) و کاهش غلظت کلسیم (۸%) نسبت به کشت خالص شد. اثر متقابل الگوی کشت و تراکم بر روی عملکرد و اجزای عملکرد خیار معنی ‌دار بود، ولی تنها بر روی اجزای عملکرد بامیه اثر معنی ‌داری داشت. نسبت برابری زمین در همه تیمار‌های کشت مخلوط، بزرگ ‎تر از یک بوده و بالاترین نسبت برابری زمین (۱۵۲) در تیمار کشت مخلوط بامیه بین بوته و ردیف ‎های خیار، با تراکم متوسط به ‎دست آمد. نتایج این تحقیق نشان ‎داد که بین دو گیاه خیار و بامیه نوعی سازگاری و هماهنگی وجود دارد که می‎ تواند حاصل ویژگی‎ های فیزیولوژیکی و گیاه ‎شناسی و عوامل مساعد اکولوژیکی باشد که باعث افزایش عملکرد در دو گیاه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.