مقاله اثر ترکیبی پلاسمای غنی شده از پلاکت (PRP) و بیو-اس (Bio-oss) بر بازسازی استخوان سگ در آسیب فورکای درجه دو، بررسی بافت شناسی و هیستومورفومتریک


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ترکیبی پلاسمای غنی شده از پلاکت (PRP) و بیو-اس (Bio-oss) بر بازسازی استخوان سگ در آسیب فورکای درجه دو، بررسی بافت شناسی و هیستومورفومتریک دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ترکیبی پلاسمای غنی شده از پلاکت (PRP) و بیو-اس (Bio-oss) بر بازسازی استخوان سگ در آسیب فورکای درجه دو، بررسی بافت شناسی و هیستومورفومتریک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ترکیبی پلاسمای غنی شده از پلاکت (PRP) و بیو-اس (Bio-oss) بر بازسازی استخوان سگ در آسیب فورکای درجه دو، بررسی بافت شناسی و هیستومورفومتریک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ترکیبی پلاسمای غنی شده از پلاکت (PRP) و بیو-اس (Bio-oss) بر بازسازی استخوان سگ در آسیب فورکای درجه دو، بررسی بافت شناسی و هیستومورفومتریک :

مقاله اثر ترکیبی پلاسمای غنی شده از پلاکت (PRP) و بیو-اس (Bio-oss) بر بازسازی استخوان سگ در آسیب فورکای درجه دو، بررسی بافت شناسی و هیستومورفومتریک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز – Journal Of Dentistry از صفحه ۱ تا ۱۰ منتشر شده است.
نام: اثر ترکیبی پلاسمای غنی شده از پلاکت (PRP) و بیو-اس (Bio-oss) بر بازسازی استخوان سگ در آسیب فورکای درجه دو، بررسی بافت شناسی و هیستومورفومتریک
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پلاسمای غنی شده از پلاکت
مقاله رژنراسیون استخوان
مقاله آسیب فورکیشن
مقاله عوامل رشدی
مقاله بیو-اس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بیان مساله: رژنراسیون پریودنشیوم در آسیب های فورکا یکی از چالش زاترین جنبه های درمانهای پریودنتال به شمار می رود. در میان درمان های موجود GTR (Guided Tissue Regeneration) بهترین نتایج را از لحاظ بافت شناختی و بهبود معیارهای بالینی به دنبال داشته است. شواهدی وجود دارد که کاربرد پلاسما غنی شده از پلاکت (PRP) می تواند نتایج درمان های رژنراتیو پریودنتال را بهبود بخشد.
هدف: هدف از این پژوهش، بررسی استفاده از ترکیب پلاسمای غنی شده از پلاکت به همراه بیو-اس (Bio-oss) بر بازسازی استخوان در آسیب های فورکیشن درجه دو سگ می باشد.
مواد و روش: در این بررسی تجربی، ۴۸ آسیب استخوانی با عمق و پهنای ۵ میلی متر در ناحیه فورکای دندان های پره مولر چهار سگ ایجاد شدند. آسیب ها به صورت اتفاقی به سه گروه بخش شدند. آسیب ها در گروه آزمون با ترکیب PRP+Bio-oss و در گروه شاهد با بیو-اس به تنهایی پر شده و در گروه شاهد منفی ماده پیوندی (گرفت) در آسیب ها قرار داده نشد. یک غشای کلاژنه قابل جذب بر روی آسیب ها قرار داده و فلپ ها بخیه شد. پس از سه ماه حیوان ها قربانی شدند و از آسیب های نمونه های بیوپسی برای بررسی بافت شناسی و هیستومورفومتریک فراهم شد. در هر نمونه میزان پر شدن آسیب توسط استخوان تازه، ذرات ماده پیوندی و بافت همبند به گونه درصد ارزیابی گردید. یافته های پژوهش با استفاده از نرم افزارSPSS (ورژن ۱۳۰) و با آزمون تی دانشجویی (Student’s t test) واکاوی شدند.
یافته ها: میزان پر شدن آسیب توسط استخوان در گروه آزمون ۶۱ درصد، در گروه شاهد ۵۸ درصد و در گروه شاهد منفی ۳۹ درصد بود. گرچه تفاوت معنادار آماری میان گروه آزمون و شاهد دیده نشد اما این تفاوت میان هر دو گروه آزمون و شاهد با گروه شاهد منفی معنادار بود(p<0.05) . در نمونه های گروه آزمون، تشکیل استخوان لاملار بیشتر و میزان سلول های التهابی مزمن پایین تر بود.
نتیجه گیری: با توجه به محدودیت های این پژوهش آشکار شد، که استفاده از ترکیب PRP و بیو-اس در درمان آسیب های درجه دو فورکا باعث افزایش معنادار در میزان استخوان تازه تشکیل شده نسبت به کاربرد بیو-اس به تنهایی نمی شود. به نظر می رسد، که وجود PRP موجب بهبود کیفیت استخوان تازه و کاهش میزان التهاب بافتی می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.