مقاله ارزیابی شیوع هلیکوباکتر هپاتیکوس با روش PCR در موش های خانگی (Mus musculus) استان اصفهان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی شیوع هلیکوباکتر هپاتیکوس با روش PCR در موش های خانگی (Mus musculus) استان اصفهان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی شیوع هلیکوباکتر هپاتیکوس با روش PCR در موش های خانگی (Mus musculus) استان اصفهان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی شیوع هلیکوباکتر هپاتیکوس با روش PCR در موش های خانگی (Mus musculus) استان اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی شیوع هلیکوباکتر هپاتیکوس با روش PCR در موش های خانگی (Mus musculus) استان اصفهان :
مقاله ارزیابی شیوع هلیکوباکتر هپاتیکوس با روش PCR در موش های خانگی (Mus musculus) استان اصفهان که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در دنیای میکروب ها از صفحه ۹۷ تا ۱۰۰ منتشر شده است.
نام: ارزیابی شیوع هلیکوباکتر هپاتیکوس با روش PCR در موش های خانگی (Mus musculus) استان اصفهان
این مقاله دارای ۴ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هلیکوباکتر هپاتیکوس
مقاله ژن ۱۶S rRNA
مقاله موش خانگی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
سابقه و هدف: هلیکوباکتر هپاتیکوس یکی از شایع ترین گونه های هلیکوباکتر می باشد. این باکتری یکی از عوامل مهم ایجاد بیماری های گوناگون گوارشی، صفراوی و کبدی می باشد. موش متداول ترین میزبان این باکتری است و نقش مهمی در انتقال بیماری های مشترک انسان و حیوان دارد. هدف از این پژوهش تعیین میزان شیوع هلیکوباکتر هپاتیکوس در موش های خانگی سطح استان اصفهان با روش PCR می باشد.
مواد و روش ها: این پژوهش یک بررسی مقطعی – توصیفی است که در تابستان ۱۳۸۸ بر روی ۲۶۱ موش جمع آوری شده از سطح استان اصفهان انجام گردید. پس از تشریح موش ها در شرایط استریل، نمونه ها (بافت کبد) جداسازی گردید. سپس از پرایمر های عمومی به منظور شناسایی جنس هلیکوباکتر و از پرایمر های اختصاصی برای شناسایی هلیکوباکتر هپاتیکوس استفاده گردید.
یافته ها: جنس هلیکوباکتر در ۷۲% از کل نمونه ها شناسایی گردید. از این میزان ۴۲% متعلق به گونه هپاتیکوس بود. با آزمون آماری نسبت ها مشخص شد که ارتباط معنی داری بین جنس هلیکوباکتر و گونه هپاتیکوس در تمام مناطق مورد بررسی وجود دارد.
نتیجه گیری: با توجه به اینکه منطقه مورد بررسی، یکی از مناطق پرخطر از نظر ابتلا به گونه های مختلف هلیکوباکتر محسوب می شود، انجام پایش گسترده و حذف موش های خانگی به منظور کاهش خطر ابتلا به بیماری های مختلف ضروری به نظر می رسد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.