مقاله سنجش اعتبار تست شکنندگی اسموتیک تک لوله ای چشمی گلبول های قرمز (NESTROFT) در غربالگری بتا تالاسمی مینور


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سنجش اعتبار تست شکنندگی اسموتیک تک لوله ای چشمی گلبول های قرمز (NESTROFT) در غربالگری بتا تالاسمی مینور دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سنجش اعتبار تست شکنندگی اسموتیک تک لوله ای چشمی گلبول های قرمز (NESTROFT) در غربالگری بتا تالاسمی مینور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنجش اعتبار تست شکنندگی اسموتیک تک لوله ای چشمی گلبول های قرمز (NESTROFT) در غربالگری بتا تالاسمی مینور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سنجش اعتبار تست شکنندگی اسموتیک تک لوله ای چشمی گلبول های قرمز (NESTROFT) در غربالگری بتا تالاسمی مینور :

مقاله سنجش اعتبار تست شکنندگی اسموتیک تک لوله ای چشمی گلبول های قرمز (NESTROFT) در غربالگری بتا تالاسمی مینور که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۰ در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه ۵۵ تا ۶۰ منتشر شده است.
نام: سنجش اعتبار تست شکنندگی اسموتیک تک لوله ای چشمی گلبول های قرمز (NESTROFT) در غربالگری بتا تالاسمی مینور
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بتا تالاسمی مینور
مقاله تست های غربالگری
مقاله تست شکنندگی اسموتیک چشمی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: تالاسمی متداولترین اختلال تک ژنی است که رهایی از آن از طریق درمان قطعی ممکن نبوده و مستلزم پیشگیری از طریق به کارگیرییک روش قابل اعتماد و کم هزینه برای غربالگری ناقلین و در مرحله بعد ارایه آموزش، مشاوره ژنتیک، تشخیص قبل از تولد و خاتمه انتخابی به زندگی جنین های مبتلا به این اختلال است. هدف از این مطالعه ارزیابی تست اسموتیک تک لوله ای چشمی گلبول های قرمز (NESTROFT) به عنوان یک تست غربالگری در راستای کشف مبتلایان به بتاتالاسمی مینور بود.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی- تحلیلی، تست NESTROFT بر روی ۱۵۸ نفر متشکل از ۵۱ نفر فرزندان والدینی که حداقل یکی از بچه های آنها دارای بتا تالاسمی ماژور بود، ۵۱ فرد طبیعی و ۵۶ فرد از مبتلایان به فقر آهن انجام شد. داده های حاصل به کمک آزمون های آماری آنالیز واریانس یک راهه و آزمون تعقیبی دانت تجزیه و تحلیل گردید.
یافته ها: بر اساس نتایج، حساسیت و ارزش اخباری منفی تست%۱۰۰NESTROFTبوده و با توجه به ۱۴ مورد نتیجه مثبت کاذب ناشی از فقر آهن، ویژگی آن ۸۶۹ و ارزش اخباری مثبت تست %۷۸۵ می باشد.
نتیجه گیری: تست NESTROFTدر عین کم هزینه بودن و سهولت انجام، حساسیت بالایی برای کشف بتا تالاسمی مینور داشته و می توان از آن در کشورهای در حال توسعه با منابع اقتصادی و تکنیکی محدود از قبیل ایران در مقیاس وسیع جهت غربالگری توده ای استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.