مقاله تاثیر جایگزینی آردهای مختلف بر ویژگی های بافتی ناگت شترمرغ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر جایگزینی آردهای مختلف بر ویژگی های بافتی ناگت شترمرغ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر جایگزینی آردهای مختلف بر ویژگی های بافتی ناگت شترمرغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر جایگزینی آردهای مختلف بر ویژگی های بافتی ناگت شترمرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر جایگزینی آردهای مختلف بر ویژگی های بافتی ناگت شترمرغ :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
بافت یکی از ویژگی های مهم فراورده های غذایی محسوب می شود زیرا نشان دهنده کیفیت بالا، طراوت تازگی محصول است. هدف از این پژوهش ارزیابی اثر جایگزینی آردهای مختلف (شامل آرد گندم، سوخاری، نشاسته، سیب زمینی و ذرت) بر ویژگی های بافتی ناگت تهیه شده از گوشت شترمرغ بود. بدین منظور پارامترهای بافت و ترکیبات شیمیایی بعد از آماده سازی و سرخ کردن نمونه ها در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳ دقیقه، مورد بررسی قرار گرفتند. آزمون های بافت مورد اندازه گیری شامل نیروی برشی و آزمون پروفایل بافت (TPA) بود. ناگت های تهیه شده از آردهای مختلف در مقادیر رطوبت، چربی، سفتی، قابلیت ارتجاعی و نیروی برشی دارای اختلاف معنی دار از نظر آماری بودند (۰/۰۵>P). اما میزان پیوستگی، صمغی بودن و قابلیت جویدن نمونه ها اختلاف معنی داری با هم نداشت (۰/۰۵>P). نتایج نشان دادند که ناگت شترمزغ فرموله شده با آرد سیب زمینی قابلیت حفظ آب بیشتری نسبت به سایر نمونه ها داشت که این امر موجب کاهش میزان سفتی (۴۲/۸۱ کیلوگرم) و افزایش میزان رطوبت (۶۰/۱۳%) بخش هسته ناگت شد. ناگت های شترمرغ حاوی آرد نشاسته به طور معنی داری (۰/۰۵>P) دارای بیشترین میزان خاصیت ارتجاعی (۵/۱۲cm) بودند. نتایج نشان داد که به طور میانگین مقدار نیروی برشی نمونه شاهد و نمونه فرموله شده با آرد نشاسته به طور معنی داری بیشتر از سایر نمونه ها بود (۰/۰۵>p).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.