مقاله مقایسه تاثیرات روش های بسته بندی هوشمند و فعال در فراورده های گوشتی و آبزیان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تاثیرات روش های بسته بندی هوشمند و فعال در فراورده های گوشتی و آبزیان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تاثیرات روش های بسته بندی هوشمند و فعال در فراورده های گوشتی و آبزیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تاثیرات روش های بسته بندی هوشمند و فعال در فراورده های گوشتی و آبزیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تاثیرات روش های بسته بندی هوشمند و فعال در فراورده های گوشتی و آبزیان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
حفاظت از مواد غذایی از زمان تولید تا هنگام مصرف امر بسیار مهمی است. عوامل بسیاری باعث از بین رفتن ارزش مواد غذایی می شوند که از مهمترین آنها می توان به فساد میکروبی، تغییر ساختار مولکولی، از دست دادن برخی خواص مهم مانند ویتامین ها اشاره کرد. ساده ترین روش برای محافظت از مواد غذایی بسته بندی آن است. بسته بندی مهم ترین عاملی است که امروزه به نام یک علم و صنعتی مفید پیشرفت زیادی نموده است و در جهت توسعه بازرگانی داخلی و بین المللی و بهبود روش های عرضه و ایمنی مواد غذایی بسیار موثر بوده است. به طوری که چهره و نمای کالا بوده و خریدار را قادر به شناسایی محصول خواهد کرد. هدف از بسته بندی افزایش مدت نگهداری محصول و حفظ کامل آن از خطر عوامل فساد درونی و بیرونی و اکسید شدن آن تا زمان مصرف است. نتایج بدست آمده نشان داده است که نهایت قابلیت نگهداری گوشت های نگهداری شده در دمای ۳ درجه سانتی گراد در بسته بندی معمولی تا ۶ روز در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده با نسبت ۸۰ درصد نیتروژن با ۲۰ درصد دی اکسید کربن تا ۹ روز و در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده با نسبت های ۶۰ درصد نیتروژن با ۴۰ درصد دی اکسید کربن و ۵۰ درصد نیتروژن با ۵۰ درصد دی اکسید کربن تا ۱۵ روز است. مطالعات زیادی نیز بر تاثیر اتمسفر اصلاح شده بر میکروبیولوژی مواد غذایی دریایی صورت گرفته که به صورت تجارتی سیستم اتمسفر اصلاح شده در نگهداری ماهی استفاده می شود که مدت نگهداری ماهی را حدود دو برابر در دمای ۲-۰ درجه سانتیگراد افزایش می دهد. محصولات ماهی را به نسبت حدود ۳۰ نت ۴۰ درصد ازت و ۲۰ درصد اکسیژن و ۳۰ درصد دی اکسید کربن بسته بندی می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.